Connect with us
Avatar

Published

on

Giulia este cel mai nou sustinator al campaniei ,,Let’s Do It Romania". Artista s-a inscris in campania de curatare a Romaniei de gunoaie si lanseaza o invitatie, printr-un spot publicitar, tuturor locuitorilor de a lua parte, maine 24 septembrie la curatarea deseurilor din toata tara.

Frumoasa dj-ita Pro Fm si-a indemnat inclusiv fanii de pe Facebook sa faca curatenie impreuna cu ea. Giulia si-a pregatit hainele pentru maine, iar intre orele 08 si 13:00 va da o mana de ajutor la curatarea
Romaniei.

,,Cred ca avem nevoie de o Zi de Curatenie Nationala! Imi doresc sa fie cat mai multe persoane care sa se alature acestei initiative! Maine vreau sa iesim in numar cat mai mare si sa curatam impreuna Romania!" a declarat Giulia.

Let’s Do It Romania este o campanie care se bucura de la an la an de un suport din ce in ce mai mare atat din partea vedetelor dar si a publicului. Maine, 24 Septembrie, incepand cu ora 08:00 in fiecare judet
al Romaniei exista puncte de inregistrare de unde pot fi aflate mai multe informatii. Toate detaliile le gasiti pe www.letsdoitromania.ro.

Comentarii

comments

Facebook

IN Trending