Connect with us

ALL MEDIA

Giuliano Menassi îl înlocuiește pe Giuseppe Cangelosi, care va ocupa o nouă funcție managerială în Pirelli APAC (Asia Pacific)

Published

on

Giuliano Menassi este noul CEO pentru Pirelli România. Managerul își păstrează și actuala poziție de conducere din cadrul Grupului Pirell, aceea de Manufacturing Senior Vice President.

În poziția de CEO va fi secondat de Ayhan Guven în calitate de Deputy Country Manager și Director Industrial Pirelli Tyres România.

Giuliano Menassi îl înlocuiește în poziția de CEO pe Giuseppe Cangelosi, care își încheie mandatul în România urmând a ocupa o nouă funcție managerială pentru Pirelli APAC (Asia Pacific). Giuseppe Cangelosi a condus și dezvoltat cu succes în ultimii cinci ani toate activitățile Grupului Pirelli în România, dedicându-se în mod special fabricii de anvelope din Slatina care în perioada mandatului său și-a dublat numărul de angajați de la 1500 în 2009 la peste 3000 în anul 2014.

Giuliano Menassi și Ayhan Guven au lucrat încă din anul 2005 la Pirelli Tyres România contribuind în mod  semnificativ la demararea fabricii de la Slatina.

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Locuri de muncă în România

Locuri de muncă în România

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending