Connect with us

A-Z NEWS

Giver vs. Taker – o nouă aplicație SENIORHYPER pentru Orbit

Published

on

Există o dispută care a iscat de-a lungul timpului numeroase dileme: să ofer, să întreb doar din curtoazie, să cedez. Toate acestea sunt gânduri pe care le avem aproape după fiecare masă, cu pachetul de Orbit în buzunar. Niciodată nu știm însă care va fi rezultatul, se arată într-un comunicat trimis de agenția GOLIN.

SENIORHYPER și Orbit vin în întâmpinarea acestei probleme prin intermediul aplicației Giver vs. Taker, în urma căreia în sfârșit se va ști clar care sunt oamenii care au și care sunt persoanele care întotdeauna vor cere o gumă de mestecat.  

“Cel puțin o dată am fost puși în situația ca cei de lângă noi să ne ceară o gumă de mestecat. Pentru cei care oferă mereu gumă de mestecat Orbit a venit vremea ca generozitatea lor să fie răsplătită, iar pentru cei care cer a venit momentul să realizeze că a avea Orbit în buzunar nu este un lucru greu de realizat, așadar le oferim multă gumă de mestecat. Conceptul propus de SENIORHYPER pentru a evidenția acest lucru a reușit să ne convingă prin creativitatea și prin modul în care îi invită pe consumatori să interacționeze”, a declarat Nicoleta Mihalache, Junior Brand Manger, Wrigley România.

Aplicația este disponibilă pe pagina de Facebok Orbit România și s-a dovedit a fi un real succes, cu peste 8.000 de nominalizari până în prezent. În cadrul acesteia utilizatorii pot nominaliza persoanele care sunt Givers – acele persoane care mereu oferă o gumă de mestecat și Takers – persoanele care apelează la ceilalți de câte ori vor să își afișeze zâmbetul după o gustare. Odată nominalizați drept giver sau taker, utilizatorii vor fi înscriși într-un top, unde vor fi votați de cei care accesează aplicația.

Echipa SENIORHYPER care a dezvoltat aplicația Giver vs. Taker a fost alcătuită din Vasile Alboiu – Creative Director, Alin Badiu – Art Director, Sorana Caracudovici – Copywriter, Dana Cucoș – Social Media Manager, Veronica Ciacoveanu – Senior Account Manager, Alexandra Cîrciu – Junior Account Executive, Ionuț Ciubotariu – Director of Operations, Andrei Băiașiu – Project Manager, Ștefan Zibilianu – Php Developer și Emil Gheorghe – Action Script Developer.

Din partea Wrigley România, Nicoleta Mihalache – Junior Brand Manager a colaborat la dezvoltarea aplicației.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending