Connect with us

ALL MEDIA

Giver vs. Taker – o nouă aplicație SENIORHYPER pentru Orbit

Published

on

 

Există o dispută care a iscat de-a lungul timpului numeroase dileme: să ofer, să întreb doar din curtoazie, să cedez. Toate acestea sunt gânduri pe care le avem aproape după fiecare masă, cu pachetul de Orbit în buzunar. Niciodată nu știm însă care va fi rezultatul, se arată într-un comunicat trimis de agenția GOLIN.

SENIORHYPER și Orbit vin în întâmpinarea acestei probleme prin intermediul aplicației Giver vs. Taker, în urma căreia în sfârșit se va ști clar care sunt oamenii care au și care sunt persoanele care întotdeauna vor cere o gumă de mestecat.  

“Cel puțin o dată am fost puși în situația ca cei de lângă noi să ne ceară o gumă de mestecat. Pentru cei care oferă mereu gumă de mestecat Orbit a venit vremea ca generozitatea lor să fie răsplătită, iar pentru cei care cer a venit momentul să realizeze că a avea Orbit în buzunar nu este un lucru greu de realizat, așadar le oferim multă gumă de mestecat. Conceptul propus de SENIORHYPER pentru a evidenția acest lucru a reușit să ne convingă prin creativitatea și prin modul în care îi invită pe consumatori să interacționeze”, a declarat Nicoleta Mihalache, Junior Brand Manger, Wrigley România.

Aplicația este disponibilă pe pagina de Facebok Orbit România și s-a dovedit a fi un real succes, cu peste 8.000 de nominalizari până în prezent. În cadrul acesteia utilizatorii pot nominaliza persoanele care sunt Givers – acele persoane care mereu oferă o gumă de mestecat și Takers – persoanele care apelează la ceilalți de câte ori vor să își afișeze zâmbetul după o gustare. Odată nominalizați drept giver sau taker, utilizatorii vor fi înscriși într-un top, unde vor fi votați de cei care accesează aplicația.

Echipa SENIORHYPER care a dezvoltat aplicația Giver vs. Taker a fost alcătuită din Vasile Alboiu – Creative Director, Alin Badiu – Art Director, Sorana Caracudovici – Copywriter, Dana Cucoș – Social Media Manager, Veronica Ciacoveanu – Senior Account Manager, Alexandra Cîrciu – Junior Account Executive, Ionuț Ciubotariu – Director of Operations, Andrei Băiașiu – Project Manager, Ștefan Zibilianu – Php Developer și Emil Gheorghe – Action Script Developer.

Din partea Wrigley România, Nicoleta Mihalache – Junior Brand Manager a colaborat la dezvoltarea aplicației.

Lasa un comentariu aici!

ALL MEDIA

Nu-i așa că te-ai plictisit de aceeași abordare a prezentării știrilor?

Published

on

 

Când poți să scoți umor din orice, de ce să nu o faci? Cei de la funnews.ro vin cu o abordare inedită de prezentare a știrilor și o fac bine.

Online-ul este invadat zilnic de informații care mai de care mai interesante. Presa online ne bombardează zilnic cu subiecte din toate domeniile de activitae. Telefoanele ni se încing de atâta informație negativă. Negativitate ce ni se transmite indirect și pe care subconștientul o adopă într-o manieră inconștientă.

Nu ar fi mai tare să ne bem cafeaua dimineața citind un articol în care gafele făcute de vreun politician răzleț să fie prezentate satiric?

Nu ar fi mai relaxant să privim întotdeauna partea funny dintr-un subiect care de altfel ne-ar enerva la culme?

Un astfel de site a fost de curând  lansat pe platformele românești. Vorbim despre  funnews.ro .

Găsind amuzamentul în cel mai negru și enervant subiect, oamenii ăștia te vor face să râzi încă de la primul click. Ideile lor sunt creative și îndrăznețe. Umorul este unul de calitate superioară, dacă ai și materia cenușie necesară pentru a-l înțelege. Dacă guști ironiile de tot felul ai șansa să găsești la ei cele mai neașteptate titluri. Deși subiectele politice sunt favoritele lor, au scris articole de succes și în alte domenii cum ar fi : showbizz, sport etc.în ultima vreme ironizarea politicienilor a devenit un trend adoptat de tot poporul.

Spui un banc, dar stai în față

Atunci când ai capacitatea de a crea bancuri din orice poți spune depre tine că ai o intelingență aparte. Totodată te poți lăuda cu un optimism debordant pe care n-ai de ce să nu dorești să-l sheruiești cu semenii tăi.

Când s-au lansat cei de la funnews.ro au avut mult curaj. În presa online existând deja câteva astfel de publicații aceștia s-au înarmat cu forețe proaspete făcând față cu brio concurenței.

Faptul că nu au avut ca dezavantaj principal din prima o deficiență de start în fața concurenței nu i-a oprit. Din contră, acest lucru le-a sporit creativitatea ajungând să egaleze scorul și să se situeze pe podium alături de concurență. Lucru ce nu le-a fost deloc greu, având la îndemână minusurile concurenței și folosindu-se de ele ca de o armă.

Când vrei să fii totuși la curent cu știrile, dar acestea îți provoacă silă sau te enervează, intră pe publicația proaspăt lansată funnews.ro pentru a-ți face ziua mai bună. Reușești astfel să rămâi actualizat și să îți îmbunătățești și starea de spirit.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

Ascuta Radio Impuls si castiga, pe loc, 100 de Euro!

Published

on

 

Radio Impuls iti lanseaza cea mai tare provocare! Cu un singur SMS poti castiga, instant, 100 de Euro! Tot ceea ce trebuie sa faca ascultatorii Radio Impuls pentru a intra in joc si in posesia sumei de 100 de Euro este sa trimita un SMS cu textul „Ascult Radio Impuls”, la numarul 1831, SMS cu tarif normal, valabil in toate  retelele de telefonie mobila.

Cand vor fi sunati de DJ-ii Radio Impuls, participantii la concurs trebuie sa dea un singur raspuns: „Ascult Radio Impuls!”, pentru a castiga suma de 100 de Euro.

Regulamentul concursului poate fi consultat pe site-ul oficial al postului de Radio, la sectiunea Regulamente:  https://radioimpuls.ro/regulamente/ .

               Radio Impuls s-a alaturat  Kanal D Romania, odata cu intrarea in portofoliul Dogan Media International.  Radio Impuls reprezinta o puternica retea cu acoperire in orase importante, precum Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Sibiu, Timisoara, Tulcea, Bacau, Rasnov, Bistrita si Craiova. Statia  difuzeaza hituri contemporane, intr-o grila de programe fresh, cu importanta componenta de infotainment, adresandu-se unui public urban, dinamic, dornic sa asculte muzica buna si entertainment de calitate.

DJ-ii Radio Impuls asigura zilnic doza de energie si optimism in emisiunile statiei: „Uzina de Dume” (prezentata de Stefan si Mishu), “Morning Latte” (Alexandra Enasoaie), “Muzica ce-ti place” (Cosmin Dimancescu), “Bara la Bara” (Mihai Hînda) si „Party Zone” (Even Steven).

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

Jurnalistul Cosmin Stan a revenit la Stirile PRO TV

Published

on

 

STIRI PE SCURT: Cosmin Stan (41 de ani) a revenit la postul Pro TV după zece ani, timp în care a trecut pe la mai multe posturi de ştiri, anunta Ziarul Adevarul.

În ultimul an, Cosmin Stan a prezentat, alături de Octavia Geamănu, Observatorul de Weekend, de la Antena 1. Înainte, el a lipsit timp de patru ani de pe micile ecrane, iar anterior a trecut pe la Realitatea TV, Digi24 şi Prima TV. 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending