Connect with us

Film

Glenn Close pledează pentru ,,Daune şi interese” (,,Damages”), la Pro Cinema (galerie foto)

Published

on

 

,,Să nu ai încredere în nimeni!” şi ,,Cîstigă indiferent ce ar trebui să faci pentru asta!” sînt principiile după care se conduce avocata Patty Hewes (Glenn Close), protagonista serialului ,,Daune şi interese” (,,Damages”) ce va fi difuzat, în premieră, de Pro Cinema începînd de duminică, 2 mai, de la ora 19:15.

Cîştigător a 4 premii Emmy şi nominalizat la 10 categorii ale aceluiaşi premiu şi a unui premiu Globul de Aur, pe lîngă alte 6 nominalizări, printre care şi aceea de ,,cel mai bun serial de televiziune”, ,,Daune şi interese” este creat de Daniel Zelman, fraţii Glenn şi Todd Kessler (,,Clanul Soprano”). Creatorii au mărturisit că ideea acestui serial le-a fost inspirată de relaţia cu superiorii lor, dar şi de experienţele pe care le-au avut în lumea showbizz-ului.
,,Nu intenţionăm să împărţim personajele în două tabere ,,pozitive şi negative”, spune Daniel Zelman, unul dintre creatorii serialului. Ceea ce ne-a determinat să să scriem despre această lume a fost interesul pe care-l avem faţă de dinamica puterii, faţă de dinamică puterii în societate”.
Glenn Close a fost prima alegere a creatorilor pentru rolul avocăţei Patty Hewes, însă aceasta era, în acel moment, implicată într-un alt proiect şi a refuzat. După aproape patru ore de discuţii cu producătorii, Glenn Close a acceptat, mărturisind că ,,a fost impresionată de acest personaj puternic şi de faptul că, într-o lume dominată de bărbaţi, ea reuşeşte să aibă una dintre cele mai influente firme de avocatura”. Pentru a se pregăti pentru rol, Glenn Close s-a întîlnit cu unele dintre cele mai strălucite avocate din New York, printre care Mary Jo White, Lorna Scofield şi Patricia Hynes.
Acţiunea primului sezon al serialului o urmăreşte pe Patty Hewes (Glenn Close), una dintre cele mai strălucite, dar şi dure avocate din New York, reprezentanta filmei ,,Hewes şi Asociatii” ,,prima alegere a celor care jonglează zi de zi cu puterea şi cu influenţa. Împreună cu protejata sa, tînără avocată Ellen Parson (Rose Byrne), Patty se implică într-un proces de anvergură, care-l are că subiect pe unul dintre cei mai bogaţi oameni ai Americii, Arthur Frobisher. Mita, ameninţarea cu moartea, şantajul sînt cîteva dintre modurile în care acesta înţelege să se apere. Însă atunci cînd a ales-o pe Patty Hewes adversar, Frobisher n-a ştiut că acesteia nimic nu-i poate sta în cale.
Serialul a fost foarte bine primit şi de critică şi apreciat pentru stilul narativ nonlinear, intriga plină de suspans, meritele tehnice şi nu în ultimul rînd interpretarea actorilor.

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Film

Poveste de Crăciun în București, alături de “Spărgătorul de nuci și cele patru tărâmuri”

Published

on

 

Cui nu îi plac filmele Disney? Toată lumea iubește prințesele frumoase, tinerii curajoși, animalele simpatice vorbitoare și poveștile pline de aventură și iubire din aceste filme. Iar finalurile fericite ne fac să zâmbim, indiferent cât am fi de supărați sau stresați. Aceste povești ne absorb în realitatea de ”atunci și acolo” și ne fac să trăim experiențe de care noi nu avem parte ”aici și acum”.

Cu prilejul lansării în cinematografe a filmului „Spărgătorul de nuci și cele patru tărâmuri” – cea mai nouă și mai spectaculoasă producție Disney –, Forum Film România a organizat o ședință foto specială. Vedetele, alături de copiii lor, au intrat cu emoție și bucurie în poveste, descoperind tărâmurile de basm din film: Ținutul Florilor, Ținutul Dulciurilor și Ținutul Fulgilor de Nea, reimaginate în spațiul magic de la Atelier Florens. 

Iar această călătorie în cele trei tărâmuri a fost una de neuitat pentru Anca Sînă Serea, Roxana Ciuhulescu, Ela Crăciun, Ioana Papadopol, Tily Niculae, Simona Dragomir, Ramona Solomon, Livia Graur, Eli Roman, Cristina Șișcanu, Alina Dumitru, Andra și Răzvan Gogan, fiind imortalizată în imagini minunate de către Lilebuba Photography.

Filmul „Spărgătorul de nuci și cele patru tărâmuri” este distribuit de Forum Film România și rulează la cinema în format 3D, în varianta subtitrată și dublată.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Film

,,Robin Hood” a ţintit spre primul loc în box office-ul românesc

Published

on

 

Noua aventură „Robin Hood”, cu Taron Egerton şi Jamie Foxx în rolurile principale, conduce detaşat în clasamentul box office-ului românesc, după ce filmul a fost vizionat în primele sale zile pe marile ecrane de 36.961 spectatori şi a generat încasări în valoare de 767.995 lei.

Despre această reinterpretare a legendarului personaj, actorul Taron Egerton este de părere că după ce a citit scenariul a rămas cu un puternic sentiment că personajul său, Robin Hood, este mult mai mult decât ceea ce ştie publicul despre el. În viziunea actorului principal, Robin Hood este un om aflat într-un permanent conflict, între viitorul sufletului său şi descoperirea propriului foc interior, a propriei îndemânări. ,,Pentru mine, Robin Hood este un personaj foarte pertinent în realitatea cotidiană a vremurilor noastre, aşa că pentru mine scenariul a fost deopotrivă emoţionant şi distractiv”, a declarat Egerton.

Robin din Loxley (Taron Egerton), un misionar care își pierde întreaga identitate din cauza războiului, și camaradul sau Moorish (Jamie Foxx) plănuiesc împreună o revoltă fără precedent împotriva reprezentanților corupți ai coroanei britanice într-o acțiune amețitoare care îmbină confruntările epice cu o poveste de dragoste memorabilă.

Un blockbuster plin de acţiune şi umor, filmul ,,Robin Hood” este o producție Summit Entertainment și Appian Way/ Safehouse Pictures, în asociere cu Thunder Roads Films, care a avut premiera pe marile ecrane din țară pe 7 decembrie, fiind distribuit de Vertical Entertainment.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Film

Vertical Entertainment prezintă „Aquaman” din 21 decembrie la cinema

Published

on

 

O producţie Warner Bros. Pictures, regizată de James Wan, mult aşteptata acţiune „Aquaman” îl aduce pe Jason Momoa în centrul unei aventuri epice, cu efecte vizuale copleşitoare ce reconstruiesc imperiul subacvatic al celor şapte mări.

Jumătate om, jumătate zeu al mării, Arthur Curry (Momoa) va trebui să îşi dezvăluie adevărata identitate, să îşi folosească puterile pentru a ajuta omenirea şi să îşi accepte statutul predestinat, acela de rege al Atlantidei.

Alături de Jason Momoa, din distribuţie mai fac parte Amber Heard care o interpretează pe Mera, o luptătoare neînfricată; Willem Dafoe ca Vulko; Patrick Wilson ca Orm, actualul conducător al regatului subacvatic; Dolph Lungren ca Nereus şi Nicole Kidman în rolul mamei lui Arthur.

James Wan regizează filmul după un scenariu semnat de David Leslie Johnson-McGoldrick şi Will Beall, după o poveste scrisă de Geoff Johns, James Wan şi Will Beall, inspirată din personajele DC, „Aquaman” creat de Paul Norris şi Mort Weisinger. Filmul este produs de Peter Safran şi Rob Cowan, cu Deborah Snyder, Zack Snyder, Jon Berg, Geoff Johns şi Walter Hamada în calitate de producători executivi.

„Aquaman” are premiera în cinematografele din ţară pe 21 decembrie, în format 3D şi IMAX 3D.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending