Connect with us

Digital

Global One Communication comunică pentru peste 150 de companii din IT&C

Published

on

Global One Communication (GOC), una dintre cele mai mari rețele globale de agenții de PR independente, comunică pentru peste 150 de companii din industria de IT&C, reunite la Monaco în cadrul Distree EMEA 2015, unul dintre cele mai importante evenimente de profil din Europa.

Oxygen PR, membră a GOC, susține, la rândul ei, comunicarea Distree 2015 către publicurile țintă. Aceasta este una dintre acțiunile comune pe care Oxygen PR le derulează împreună cu ceilalți membri GOC, după alăturarea sa la rețeaua internațională de comunicare, la sfârșitul anului 2014. “Prin parteneriatul cu Global One Communication, am avut ca obiectiv să avem o deschidere mai mare către piețele internaționale și acces la know-how-ul valoros al rețelei, în special în tehnologie, iar colaborarea pentru Distree EMEA 2015 dovedește că demersul a fost justificat”, a spus Tereza Tranakas, managing partner Oxygen PR.

Desfășurat la Grimaldi Forum, în Monaco, în perioada 24-27 februarie, Distree 2015 reprezintă punctul de întâlnire pentru distribuitori, vânzători și retaileri din industria de IT&C. Aici se prezintă tendințele, la fiecare început de an, în materie de gadgeturi, accesorii sau sisteme software și hardware, dar se și conturează strategii, au loc întâlniri de afaceri și se susțin conferințe pe teme de specialitate.

Peste 1.000 de delegați ai unora dintre cele mai mari companii de profil din lume, precum Amazon, Ricoh, Verbatim, Kensington sau AMD, peste 6.000 de întâlniri de afaceri și 35 de țări reprezentate sunt datele cheie ale ediției din acest an a Distree. Din România, reprezentanți ai ABN Systems International, Alliance Computers, Carrefour Romania, IT Direct, MGT Group, PC Garage, Royal Computers, Skin Media și Vitacom Electronics se întâlnesc cu producători mondiali din IT&C.

Organizat începând cu anul 2003, Distree EMEA 2015 a devenit unul dintre cele mai relevante evenimente pentru jucătorii din IT&C din regiune. Organizatorii aduc laolaltă e-taileri, retaileri și distribuitori din peste 60 de țări, pentru a le oferi o platform comună de a face afaceri.

Foto Credit: Oxygen PR

CITESTE SI:

 

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Locuri de muncă în România

Locuri de muncă în România

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending