Connect with us

Industria de Publicitate

GMP Advertising – premiată la prima ediție a Ad Black Sea, festival de creativitate din sud-estul Europei

Published

on

Foto credit: GMP Advertising

GMP Advertising se numără printre câştigătorii primei editii a festivalului internaţional Ad Black Sea, cu două campanii: „Veteranii Depresiei”, derulată în parteneriat cu TVR, şi „Cu toţii greşim. Noi şi plătim”, promoţia neconvenţională cu care Westwood, marcă a DOMO SRL, a cucerit piaţa de retail în această vara.

Veteranii Depresiei a obţinut argint la categoria Best Video Content, unde a participat cu spotul The Depression Makeup Artist Film, în timp ce campania „Cu totii gresim. Noi si platima obţinut bronz la categoria Best Idea, în faţa unui juriu condus de Michael Conrad, preşedintele Berlin School of Creative Leadership.

Veteranii Depresiei este o campanie derulată în parteneriat cu TVR care şi-a propus să scoată această afecțiune din rândul subiectelor tabu.

„Cu toţii greşim. Noi şi plătim” este campania promoțională pentru brandul Westwood, care se regăsește exclusiv în magazinele Domo SRL.

Cred cu tărie că ceea ce vinde este o idee nouă, simplă, dar care are puterea să schimbe ceva pentru consumator în mai bine, să-l ajute cu adevărat, să-i ușureze viața, să-l scape de probleme. Să-l facă să se gândească – cum de n-am știut asta până acum!”, a spus Kim Kolner, CEO DOMO SRL.

GMP Advertising a fost short-listată cu cele două campanii pentru Volkswagen: Long Distance Love și Know When to Stop.

Festivalul Ad Black Sea se află la prima ediţie şi este organizat de Association of Communication Agencies of Georgia în colaborare cu All-Ukrainian Advertising Coalition. Debutul sau în industria de advertising se bucură de succes, festivalul adunând 386 de înscrieri din 14 ţări, printre care: Georgia, Ucraina, Russia, România, Belarus, Bulgaria, Kazakhstan, Turcia sau Suedia.

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Locuri de muncă în România

Locuri de muncă în România

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending