Connect with us

Life Style

Goală în cadă! Uite cum s-a mai pozat excentrica Lady Gaga

Avatar

Published

on

Face ce face și este tot timpul în atenția presei, lucru ce îi convine de minune. Lady Gaga, excentrica artistă de origine americană s-a lăsat fotografiată goală în cadă, după care a împărtășit imaginea cu fanii săi, pe site-urile de socializare.

Cântăreața în vârstă de 27 de ani s-a pozat goală, în cadă, după un concert. Aparițiile sale pe scenă sunt care mai de care mai controversate, artista folosindu-se de tot soiul de accesorii ciudate și “artificii” vestimentare, chiar și de body painting, cum se poate observa și în imaginea făcută în cadă.

Lady Gaga i-a șocat recent și pe trecătorii din New York, când și-a făcut apariția pe străzi purtând doar un body negru din plasă, care-i acoperea doar părțile intime. Și asta în pofida faptului că afară nu erau mai mult de -5 grade Celsius!! Ținuta respectivă a făcut deliciul paparazzilor prezenți, care au imortalizat momentul.

GALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA, EDITIA PRIMAVARA 2014 va avea loc in data de 19 martie la Ambasad’Or Events & Leasure, eveniment inspired by PERONI. Detalii aici!

Fii la curent cu cele mai noi stiri din media pe pagina de Facebook RADAR DE MEDIA

Comentarii

comments

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending