Goana după aur continuă la Discovery Channel cu un nou sezon - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Seriale

Goana după aur continuă la Discovery Channel cu un nou sezon

Published

on

Căutătorii  de aur se luptă pentru supraviețuire în noul sezon din Goana după aur, care va avea premiera marți, 25 octombrie, la 21:00, la Discovery. Sezonul 13 al celebrei emisiuni aduce în prim-plan protagoniști vechi și noi.

Noii mineri își fac apariția în zonele aurifere, însă crunta realitate a creșterii semnificative a prețurilor combustibilului, a problemelor legate de lanțul de aprovizionare și a scăderii prețului aurului afectează activitățile miniere. Având în vedere că a crescut concurența pentru terenul cel mai bun și mai bogat în zăcăminte de aur, nu există loc de greșeli, iar membrii din „vechea gardă” a căutătorilor de aur sunt obligați să se adapteze și să dovedească că încă au calitățile necesare acestei activități.

Vor reuși, însă, să facă asta? Care tabără va ieși învingătoare în întrecerea dintre „novici” și „vechea gardă”? Toți minerii sunt împinși la limite. Doar cei mai descurcăreți vor reuși să treacă peste aceste vremuri tulburi și să dea lovitura, în timp ce restul vor fi nevoiți să renunțe.

În acest sezon din Goana după aur, Parker Schnabel, în vârstă de 27 de ani, ajuns la cel de-al nouălea an al său în Klondike, și-a propus să-și continue ascensiunea. El se confruntă direct cu provocările, încercând să extragă mai mult aur ca oricând, în timp ce își urmărește visul de a-și extinde activitatea din Klondike în Alaska.

Tony Beets se confruntă cu noi provocări în acest sezon. Neținând cont de riscuri, el pune totul în joc, inclusiv moștenirea copiilor săi, pentru posibilitatea de a exploata White Channel, cel mai vechi zăcământ de aur din Klondike. Va oferi această strategie riscantă suficient aur pentru ca aceste costuri să merite?

Având acum o experiență de trei ani și dorindu-și să demonstreze că poate să se îmbogățească, fostul militar Fred Lewis își pune casa în pericol și se îndreaptă spre nord, către îndepărtatul California Creek. Când îl găsește acoperit de zăpadă și de aproximativ 9 m de gheață, toate planurile sale pică.

Începătorii Brandon și Brady Clayton se alătură grupului din Goana după aur. Familia lor are datorii, iar operațiunea lor urgentă pentru a răspunde nevoilor imediate necesită fiecare grăunte de aur pe care îl pot găsi, astfel încât să aibă posibilitatea de a exploata Golden Acres, loc pe care l-au descoperit și unde aurul este de două ori mai abundent decât în restul Klondike.

Goana după aur – din 25 octombrie, marțea la ora 21:00 la Discovery

Advertisement

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending