Gold FM transmite terestru după ce a rămas fără licența pe satelit - RADAR DE MEDIA
Connect with us

ALL MEDIA

Gold FM transmite terestru după ce a rămas fără licența pe satelit

Published

on

CNA a decis, joi, să retragă licenţa audiovizuală pe satelit a Gold FM, care îl are în acţionariat şi pe Cornel Nistorescu, însă postul de radio va putea să continue emisia pe licenţa audiovizuală analogică terestră pe care o deţine, informează Mediafax.

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a analizat, în şedinţa de joi, situaţia licenţei audiovizuale prin satelit a postului de radio Gold FM, a cărei valabilitate a expirat pe 4 noiembrie.

Licenţa de satelit a Gold FM era deţinută de societatea Expresiv SA, ai cărei acţionari sunt: Radoway Limited (Cipru) – 56,25%, Sindicatul Naţional Petrom-Energie – 43,13% şi Cornel Nistorescu – 0,62%. Radoway Limited (Cipru) este deţinută de Tasoula Charilaou, potrivit informaţiilor postate pe site-ul CNA.

Reprezentanţii CNA au precizat în şedinţa de joi că societatea Expresiv SA nu a solicitat Consiliului prelungirea licenţei audiovizuale a Gold FM.

Astfel, membrii CNA au decis joi, cu unanimitate de voturi, să aplice “o Decizie de retragere a licenţei audiovizuale prin satelit a Gold FM ca urmare a expirării de drept a acestei licenţei audiovizuale”.

Decizia a fost luată cu şapte voturi “pentru” (Florin Gabrea, Narcisa Iorga, Monica Gubernat, Viorel Vasile Buda, Laura Georgescu, Răsvan Popescu şi Radu Călin Cristea) şi un vot “împotrivă” (Cristina Trepcea).

Totuşi, Gold FM nu va fi forţat să îşi oprească definitiv emisia, întrucât postul de radio mai deţine o licenţă audiovizuală analogică terestră.

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending