Connect with us

Digital

Golin este pentru al doilea an consecutiv singura agenție de PR din România nominalizată la European Excellence Awards

Published

on

Foto Credit: Golin

Pentru al doilea an consecutiv, Golin este singura agenție de relații publice din România nominalizată la European Excellence Awards, cea mai importantă competiție de PR și comunicare din Europa. Campania MasterCard #doarcucardul se află pe lista scurtă la categoria Finance.

„Această nominalizare reprezintă o confirmare a faptului că o campanie românească creativă, cu o strategie bine fundamentată și un concept adaptat obiectivelor de business, are un potențial important de a fi recunoscută la nivel internațional. În cadrul campaniei MasterCard,  ne-am dorit să încurajăm publicul larg să încerce experimentul #doarcucardul, promovând beneficii mai puțin vizibile precum importanța acestui tip de plată pentru un mediu de business sănătos. În implementarea campaniei a contat și expertiza Golin în comunicarea produselor și serviciilor financiare, confirmată de numeroasele premii și distincții primite de agenție de-a lungul anilor.”, spune Monica Botez, Managing Partner, Golin România.   

Campania #doarcucardul este parte a proiectului Plăteşte cu cardul tău MasterCard sau Maestro! Cere bonul fiscal şi noi te premiem!, acesta fiind răspunsul propus de MasterCard pentru creșterea gradului de conștientizare a românilor în legătură cu beneficiile platilor cu cardul.

Pentru ca mesajele cheie ale campaniei să ajungă către toate tipurile de public, strategia propusă de Golin a folosit atât canale de comunicare online, cât și offline, iar mesajele au fost adaptate pentru presa generalistă, de business, glossy și de lifestyle, precum și pentru social media, în campanie fiind implicați și bloggeri.

Alături de componenta educațională, campania MasterCard include și o provocare lansată către ambasadorii brandului: o lună #doarcucardul. Astfel, timp de 30 de zile, vedetele vor utiliza în viața de zi cu zi doar cardul, eliminând plățile cash. Personalități precum Andreea Esca, Teo Trandafir, Dana Rogoz, Andi Moisescu și Andi Vasluianu s-au alăturat deja campaniei, povestind aventurile lunii #doarcucardul fanilor lor din social media.

Echipa Golin care implementează acest proiect este alcătuită din Andrada Busuioc (Senior Manager), Ana Trif (Senior Manager), Alexandra Burdulea (Media Associate), Raluca Duță (Chief of the Bridge), Andra Iazăgeanu (Digital Specialist) și Simina Zidaru (Creative Associate).

Și în anul 2014, Golin a fost singura agenție de PR din România nominalizată la European Excellence Awards, cu campania de comunicare a lansării serialului Vikingii, difuzat de HISTORY.

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending