Connect with us

BAZAR

GolinHarris a lansat MegaRed, un supliment alimentar. La eveniment, invitații au explorat stările prin care trece zilnic inima lor!

Published

on

 

GolinHarris a organizat evenimentul de lansare MegaRed – un supliment alimentar inovator de la Reckitt Benckiser, compania OTC nr.1 în România.

Evenimentul reprezintă prima activitate desfășurată de agenție pentru acest brand, ca urmare a câștigării de către GolinHarris și Medic One a licitației organizate la începutul acestui an pentru serviciile de comunicare a lansării MegaRed.

Conceptul creativ propus de GolinHarris pentru această lansare s-a bazat pe implicarea activă a participanților, care au fost invitați să exploreze, aproape palpabil, stările prin care trece zilnic inima lor.

“Emoție, bucurie, furie, nervozitate – sunt emoții pe care le simțim aproape în fiecare zi, dar ritmul alert de viață ne determină să uităm de numeroasele efecte pe care le pot avea asupra organismului nostru. Inima este centrul tuturor emoțiilor și este afectată zilnic de stilul nostru de viață, indiferent de locul de muncă sau de starea de sănătate.

Tocmai de aceea, este important să o îngrijim corespunzător și să prevenim eventualele probleme.

Conceptul propus de GolinHarris pentru lansarea MegaRed a explicat într-un mod inteligent, dar ușor de înțeles, beneficiile pe care le asigură produsul nostru, iar interesul din partea reprezentanților media arată că am reușit să îi facem să le înțeleagă și să le transmită mai departe“, a declarat Rodica Frăsineanu, Brand Manager Gaviscon și MegaRed pentru Europa de Sud-Est.

Suplimentul alimentar adus pe piața locală de Reckitt Benkiser conține o nouă generație de Omega-3, pe bază de ulei de Krill, care contribuie la funcționarea normală a inimii și aduce numeroase beneficii față de suplimentele bazate pe uleiul de pește.

Peste 40 de reprezentanți ai presei au fost prezenți la evenimentul de lansare, echipa GolinHarris pregătind pentru aceștia un labirint de emoții, pentru a-i ajuta să înțeleagă modul în care se comportă inima în diferite situații întâlnite în viața de zi cu zi.

În camera factorilor nocivi, sunetul alert al bătăilor inimii a fost amplificat prin fum și prin mesaje obsesive precum „deadline”, „urgent”, „ia copilul de la grădiniță” sau „ședință”.

În camera dragostei, bătăile inimii au avut un alt ritm datorită lumânărilor, florilor, șampaniei și pozelor tematice. În final, oaspeții au ajuns în camera naturii, acolo unde inima era complet relaxată și bătea într-un ritm normal.

„Jurnaliștii le-au cam văzut pe toate. Tocmai din acest motiv, pentru a avea impact, un eveniment de lansare trebuie să îi surprindă, să le atragă atenția și mai ales să îi implice în poveste. Toate acestea, păstrând un focus clar pe mesajele cheie ale produsului. Am fost bucuroase să găsim în Reckitt Benckiser un partener curajos, care a susținut ideea elementului memorabil. Rezultatele acestei acțiuni ne arată că e mereu de preferat să mergi pe căi nebătătorite”, a spus Alina Popa, Head of Consumer Division, GolinHarris.

Camera dragostei

Camera dragostei

 

Camera naturii

Camera naturii

 

Camera stresului

Camera stressului

Echipa Reckitt Benckiser a fost formata din Rodica Frăsineanu (Brand Manager Gaviscon și MegaRed Europa de Sud-Est) și Mirela Grigore (Category Manager Healtchare, Europa de Sud-Est), echipa GolinHarris implicată în proiect a fost coordonată de Alina Popa (Head of Consumer Division) și a fost compusă din Roxana Dibă (Manager), Oana Popescu (Senior Events Associate) și Teodora Văcariu (Senior Media Associate), iar Dr. Oana Cociașu (Managing Partner) și Corina Șofariu (Account Director) au reprezentat MedicOne.

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Evenimente

Chef Scărlătescu organizează ediția de toamnă a Festivalului Scoicilor

Published

on

 

Toamna aceasta, chef Cătălin Scărlătescu își va relua locul la masa jurizării pentru cel mai nou sezon Chefi la cuțite, însă, până atunci, juratul are în plan să transforme ultimele zile de vară într-un adevărat ospăț culinar. Festivalul Scoicilor își redeschide porțile pentru a doua oară anul acesta, cu o ediție specială, de toamnă, iar gurmanzii sunt așteptați între 29 august și 1 septembrie în Piața Ovidiu din Constanța, la un nou festin gastronomic, sub marca consacrată a iubitului jurat.
”Festivalul Scoicilor rămâne cel mai drag eveniment pe care l-am făcut! Tocmai de aceea vreau să aduc din nou oamenii împreună, la final de vară, și sper ca toți constănțenii, dar și cei care au venit din cele mai îndepărtate colțuri ale țării la malul mării, să ne treacă pragul pentru un spectacol în bucate cu și despre scoici. Va fi o ediție extraordinară!”, a mărturisit chef Cătălin Scărlătescu.
Toți cei care nu pot rezista în fața midiilor pane, a tocănițelor din fructe de mare, a scoicilor sotate cu vin sau cu sos de roșii și pătrunjel, sunt așteptați în Piața Ovidiu, din centrul vechi al Constanței, acolo unde îl pot întâlni și pe chef Cătălin Scărlătescu, prezent în toate cele patru zile de festival.
Tot în această toamnă, juratul revine și la Chefi la cuțite, alături de bunii său colegi- Sorin Bontea și Florin Dumitrescu. Cel mai nou sezon al show-ului culinar de la Antena 1 va înteți competiția gustului atât între jurați, cât și între bucătarii aspiranți la cel de-al șaptelea titlu al show-ului culinar.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Film

Vertical Entertainment prezintă „Cod Roșu în Serviciile Secrete”, din 30 august la cinema

Published

on

 

În urma unui atentat asupra președintelui Statelor Unite (Morgan Freeman), acuzat de incident este garda lui de corp, agentul serviciilor secrete Mike Banning (Gerard Butler). După ce reușește să scape de autorități, agentul este dat în urmărire generală, astfel că trebuie să evite propria lui agenție și să fie cu un pas înaintea FBI-ului pentru a demasca adevărații autori ai atacului.

Disperat să își dovedească nevinovăția, Banning se bazează pe ajutorul unor aliați neașteptați pentru a-și proteja familia și a salva țara de pericolul iminent.

Gerard Butler revine pentru a treia oară în rolul celui mai eficient agent de Securitate în acțiunea Cod Roșu în Serviciile Secrete”, din 30 august, pe marile ecrane.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Film

Vertical Entertainment prezinta din 23 august pe marile ecrane ,,Bucataria Iadului”

Published

on

 

Povestea a trei femei curajoase, „Bucătăria Iadului” le prezintă pe Melissa McCarthy, Tiffany Haddish și Elisabeth Moss în rolurile a trei soții de mafioți arestați de FBI care, în anul 1978, luptă să își mențină poziția privilegiată in faimosul cartier american Hell’s Kitchen.

Rămase fără protecție și venituri stabile, doamnele decid să preia chestiunile mafiei irlandeze în propriile mâini – reușind să găsească aliați atât în gestionarea problemelor din cartier, cât și în eliminarea concurenței.

New Line Cinema, în asociere cu BRON Creative, prezintă o producție Michael De Luca filmul „Bucătăria Iadului” din 23 august pe marile ecrane.

Mai multe informații se găsesc pe pagina de oficială Facebook/VerticalEntertainment.

Galeria foto a filmului poate fi descărcată de AICI

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement

Facebook

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending

%d blogeri au apreciat: