GolinHarris a lansat the Best Sprinter Ever - RADAR DE MEDIA
Connect with us

ALL MEDIA

GolinHarris a lansat the Best Sprinter Ever

Published

on

O experiență digitală inedită, o călătorie vizuală în timp, engagement cu brandul – toate acestea au marcat evenimentul de lansare a noului model Mercedes-Benz Sprinter în România, realizat de echipa GolinHarris.

“Poziția de pionier și leader în categorie impune anumite standarde, atât din punct de vedere business, cât și din punct de vedere comunicare. M-am bucurat să văd că GolinHarris, agenția noastră de PR, a înțeles atât de bine ce ne dorim de la acest eveniment și a venit cu propuneri care au reușit să transmită într-un mod inedit un atribut important pentru Sprinter: inovația”, a declarat Ioana Lemnaru, Sales & Marketing Manager – Divizia Vans, Mercedes-Benz.

Încă de la lansare, inovația a fost un element definitoriu pentru Mercedes-Benz Sprinter, autovehicul comercial ușor, care a fost în permanență un pionier în categoria sa, dictând regulile jocului, în loc să le urmeze. Pentru a evidenția cât mai bine natura inovatoare a Sprinterului, echipa GolinHarris a dezvoltat un eveniment de lansare menit să ofere jurnaliștilor o experiență total diferită față de aceea a unei conferințe de presă obișnuite.

„The Best Sprinter Ever – aceasta este poziționarea noului Mercedes-Benz Sprinter. O afirmație atât de puternică, deși total justificată, a <<cerut>> un eveniment de lansare altfel. Pentru că <<seeing is believing>>, am vrut să trecem jurnaliștii prin istoria Sprinter, făcându-i martori la fiecare inovație adusă de acest brand în categoria sa. Tehnologia Augmented Reality ne-a ajutat să aducem la viață modele reprezentative din anii ‘50, ‘70 si ’90. Astfel, am descoperit împreună noul Sprinter – un leader incontestabil în categoria sa., spune Alina Popa, Senior Manager, Consumer Division.

Echipa Mobile Works a dezvoltat din punct de vedere tehnic aplicația de Augmented Reality și a supervizat implementarea în cadrul evenimentului de lansare.

“Reacția invitaților la activarea în Augmented Reality a spus mai mult decât o mie de cuvinte. Am reușit să îi surprindem aducându-le la evenimentul de lansare cele mai importante modele Sprinter din toate timpurile“, spune Roxana Sârghie, Senior Account Executive, Mobile Works.

GolinHarris și Mercedes-Benz Romania l-au invitat la lansarea Noului Sprinter pe Corneliu Birtok Băneasa, premiat cu aur la cele mai prestigioase saloane de inventică ale lumii, pentru a vorbi despre inovație. Coneliu Birtok Băneasa le-a povestit celor prezenti despre invenția sa premiată cu aur la Salonul Internațional de Inventică de la Geneva în 2012: filtrul de aer supraaspirant universal, ce reduce consumul de carburant cu până la 15%.

Ulterior, evenimentul de presă a continuat cu o sesiune de test-drive, în care invitații au putut să se convingă de faptul că Noul Sprinter este The Best Sprinter ever, într-un drive test București-Constanța și înapoi.

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending