GolinHarris acordă primele 5 sesiuni de internship remunerat pentru studenţi

0
1152

Pentru a celebra afilierea sa la reţeaua internaţională GolinHarris, agenţia de PR a anului 2010 a iniţiat în acest an Bursele GolinHarris, în parteneriat cu Universitatea din Bucureşti, Facultatea de Litere, specializarea Comunicare şi Relaţii Publice.

 

Cei mai merituoşi 5 studenţi ai facultăţii au fost deja selectaţi şi vor primi fiecare câte o bursă care va consta într-un internship remunerat în agenţie.

 

„Am lansat cu mult entuziasm Bursele GolinHarris pentru că vrem să le spunem celor mai buni studenţi români că le apreciem efortul academic, le recunoaştem valoarea şi dorim să îi motivăm pentru mai departe. Ne dorim să instituim această tradiţie a internshipurilor remunerate la nivel de industrie, ca pe o valorizare şi susţinere a elitelor.”, declară Hortensia Năstase, Managing Partner GolinHarris Bucureşti.

 

Primii 5 studenţi care vor beneficia de Bursele GolinHarris sunt Lucia Scurei, Anca Dudău, Lucia Astratinei, Anca Alexandra Marcu şi Viviana Ciobăniţă. Selecţia s-a făcut pe baza unui portofoliu profesional alcătuit din scrisoare de intenţie şi evaluarea performanţelor academice.

 

Pentru a susţine acest parteneriat, Hortensia Năstase, Managing Partner GolinHarris Bucureşti a participat la Colocviul Anual al Departamentului de Comunicare şi Relaţii Publice desfăşurat la sfârşitul lunii mai, cel mai important eveniment academic de relaţii publice, unde a dezbătut alături de studenţi şi profesori tema „Creativităţii în Relaţii Publice” şi a prezentat unele dintre cele mai premiate campanii din portofoliul agenţiei .

 

Recunoscută de industria de comunicare prin câştigarea titlurilor Agenţia de PR a anului 2010 în România şi PRWeek Large PR Agency of the Year 2010, GolinHarris este specializată în crearea de campanii de comunicare care generează word of mouth şi vizibilitate crescută pentru clienţii săi, indiferent de segmentul de piaţă în care aceştia activează.

 

 

Comentarii