Connect with us

Emisiuni

“Good Work”, o nouă emisiune despre operaţiile estetice reuşite sau nereuşite de la Hollywood, în premieră la E! (Entertainment Television)

Published

on

E! anunţă noua emisiune de şase episoade a câte o oră Good Work, în care gazdele RuPaul, Dr. Terry Dubrow şi Sandra Vergara discută despre operaţiile reuşite şi cele deloc reuşite ale vedetelor hollywoodiene. Good Work are premiera duminică, 26 aprilie, la ora 23:00, numai la E!

Cele trei gazde ale emisiunii vor analiza săptămânal fiecare aspect al secretelor frumuseţii celebrităţilor, al procedurilor cosmetice şi ale operaţiilor estetice: cine ce şi-a făcut şi cine a dat greş. Good Work nu lasă nicio piatră neîntoarsă, cei trei bârfind nume cunoscute din Cetatea Filmului şi disecând informaţii aflate pe  buzele tuturor.

RuPaul are în spate zeci de ani în care a spus lucrurilor pe nume, a înfruntat convenţiile sociale şi este o autoritate renumită pe plan mondial în materie de stil. Dr. Terry Dubrow este celebru pentru faptul că a schimbat vieţile a numeroşi pacienţi în cadrul emisiunii de succes marca E! Botched, este unul dintre cei mai apreciaţi chirurgi plasticieni din lume şi va oferi în emisiune sfaturi medicale competente, dar şi opinii în stil propriu.

Sandra Vergara este actriţă şi make-up artist al vedetelor şi va aduce săptămânal telespectatorilor o manieră columbiană de a spune lucrurilor pe nume şi o mulţime de trucuri de frumuseţe.

În fiecare episod din Good Work echipa va discuta o mulţime de subiecte, de la trucuri de frumuseţe extreme, la secretele starurilor și fiecare procedură estetică imaginabilă. În plus, cei trei vor avea în platou un invitat celebru, care îşi va oferi propria părere în legătură cu subiectul discutat şi va experimenta – spre distracţia privitorilor – o varietate de tratamente amuzante, dar informative (precum cele mai noi tratamente de înfrumuseţare).

În cele şase episoade ale show-ului, diverşi pacienţi din Botched vor veni să discute despre operaţiile care le-au schimbat viaţa şi să explice cum i-a dus emisiunea de la dezastru la frumuseţe.

Așadar, nu uitați: Good Work dezvăluie săptămânal toate secretele frumuseţii de la Hollywood, o dată cu premiera de pe data de 26 aprilie, ora 23:00, numai la E!

Foto Credit: Entertainment Television

CITESTE SI:

 

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Locuri de muncă în România

Locuri de muncă în România

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending