joi, februarie 22, 2024
More
  AcasăCompaniiGoodyear va achiziționa Ventech Systems de la Grenzebach Maschinenbau

  Goodyear va achiziționa Ventech Systems de la Grenzebach Maschinenbau

  • Achiziția se aliniază cu strategia de inovare și cu modelul de afaceri de tip conectat al Goodyear
  • Ventech Systems consolidează capabilitățile soluțiilor Goodyear pentru managementul anvelopelor și flotelor mobile
  • Tehnologia urmează să fie integrată în Goodyear Proactive Solutions

   

  Goodyear Tire & Rubber Co. a anunțat că a fost de acord să achiziționeze Ventech Systems GmbH, un lider în materie de tehnologie pentru inspecția anvelopelor, de la Grenzebach Maschinenbau GmbH.

   

  Ventech Systems (https://ventech.de/en), cu sediul în Dorsten, Germania, oferă dispozitive inovatoare de măsurare pentru industria autovehiculelor. Compania a fost înființată în 2006 și oferă un sistem complet automatizat de inspecție a anvelopelor, a presiunii în anvelope, a adâncimii benzii de rulare și a greutății vehiculelor pentru autobuze, camioane, autoturisme și alte vehicule.

  „În ultimii trei ani, unitatea noastră de afaceri Goodyear Proactive Solutions a colaborat îndeaproape cu Ventech Systems pentru a integra capabilitățile sale de colectare și analiză a datelor în pachetul nostru de soluții de management al anvelopelor destinate flotelor”, a declarat Christopher Helsel, vicepreședinte și tehnician șef al Goodyear. „Feedback-ul de la clienții noștri operatori de flote a fost excelent și vedem acest lucru ca pe o oportunitate importantă de a ne îmbunătăți oferta de servicii și propunerea de valoare pentru clienți”.

   

  ”Goodyear și Ventech Systems sunt societăți fondate și conduse de inovare”, a declarat Andreas Pietsch, directorul executiv al Ventech Systems și managerul acestei companii. „Prezența puternică pe piață a Goodyear dă oportunități suplimentare de creștere la nivel mondial pentru Ventech Systems. Suntem încântați să venim în sprijinul Goodyear cu tehnologia noastră unică în termeni de optimizare a proceselor, de eficiență a afacerii și de siguranță rutieră.”

   

  Întreținerea și verificarea periodică a anvelopelor de camion sunt unii dintre cei mai mari factori ce contribuie la eficientizarea timpului și a costului operațional al floterlor comerciale. Anul trecut, Goodyear a lansat Goodyear Proactive Solutions în subsidiara Europa, Orientul Mijlociu și Africa pentru a oferi o suită completă de soluții ce vin în sprijinul operatorilor de flote, demonstrate în relația Vehicul – Flotă, care îi ajută direct să îmbunătățească siguranța afacerii și a vehiculelor, să scadă costul carburantului, să-și reducă amprenta de carbon și să sprijine transformarea digitală a flotelor lor.

   

  Achiziționarea Ventech Systems va extinde în continuare produsele și oferta comercială a unității de afaceri Goodyear Proactive Solutions cu un nou serviciu ușor de utilizat, care să permită operatorilor de flote să măsoare presiunea în anvelope, să verifice adâncimea benzii de rulare și greutatea vehiculului în timp ce intră sau ies din depozitul lor.

   

  În plus față de ofertele de management al anvelopelor destinate flotelor prin Proactive Solutions, Goodyear lucrează de asemenea cu producătorii de automobile pentru a furniza informații despre anvelope la controlul vehiculului pentru a le spori siguranța și performanța. La începutul acestei luni a fost anunțat că va exista și o echipare pentru Tesloop, un serviciu de mobilitate city-to-city care utilizează exclusiv vehiculele electrice Tesla, cu anvelope cu senzori wireless pentru a îmbunătăți managemntul total al acestora și pentru a maximiza timpul de funcționare al flotei în creștere a acestui serviciu.

   

  Se așteaptă ca tranzacția să se încheie în al patrulea trimestru al anului curent. Această achiziție și noua tehnologie vor fi integrate în cadrul Goodyear Proactive Solutions.

  Goodyear este una dintre cele mai mari companii de anvelope din lume. Are aproximativ 65.000 de oameni și își fabrică produsele în 47 de unități de producție din 21 de țări din întreaga lume. Cele două centre de inovare din Akron, Ohio și Colmar-Berg, Luxemburg se străduiesc să dezvolte produse și servicii de ultima generație care stabilesc standardele tehnologice și de performanță pentru industrie. Pentru mai multe informații despre Goodyear și produsele sale, vizitați www.goodyear.com/corporate.

   

  Dorin Huntai- Redactor-Șef

  Editor-in-Chief, Founder, Owner | dorin.huntai@radardemedia.ro

  Dorin Huntai- Redactor-Șef
  Dorin Huntai- Redactor-Șefhttps://www.radardemedia.ro
  Editor-in-Chief, Founder, Owner | dorin.huntai@radardemedia.ro
  ARTICOLE SIMILARE

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente