Connect with us

Digital

Google acorda finanţare presei europene în valoare de 150 de milioane de euro pentru următorii trei ani

Published

on

Organizaţiile interesate să dezvolte proiecte jurnalistice sunt invitate să aplice în cea de a treia rundă de finanţare a Digital News Initiative Innovation Fund, programul prin care Google s-a angajat să finanţeze industria media europeană cu 150 milioane de euro, timp de 3 ani, anunta Capital

 

Proiectele pot fi depuse până la 20 aprilie aici: https://goo.gl/vFcbEV

 

În cele două runde precendente, 252 de proiecte de jurnalism digital din 27 de ţări au primit finanţare în valoare de 51 de milioane de euro. Până în prezent, din România au primit finanţare cinci proiecte, în valoare totală de aproape 1 milion de euro. În cea de a treia rundă a Digital News Initiative Innovation Fund, participanţii sunt încurajaţi să exploreze noi arii de monetizare, pentru a găsi noi surse de finanţare a industriei media şi jurnalismului.

Început de Google în 2015, în parteneriat cu un grup de organizaţii media din Europa,  Digital News Initiative Innovation Fund s-a dezvoltat într-un ecosistem cu peste 180 de parteneri, care colaborează pentru sprijinirea jurnalismului de calitate cu ajutorul tehnologiei şi inovaţiei. Fondul a fost conceput din start ca instrument care să ofere organizaţiilor spaţiu şi buget pentru a experimenta şi inova în zona media. Pentru aceste finanţări poate aplica orice entitate implicată în industria europeană a jurnalismului digital, indiferent de dimensiune sau experienţă.

 

RAPORT AUDIENŢE TV PRIME TIME: PRO TV a fost lider 6 zile din 7. Cât au obţinut producţiile săptămânii: Uite cine dansează, Chefil la Cuţite, Las Fierbinţi, Iumor sau Bravo ai stil?

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending