Google elucideaza misterul platformei plutitoare din San Francisco - RADAR DE MEDIA
Connect with us

EVENTS

Google elucideaza misterul platformei plutitoare din San Francisco

Published

on

Gigantul în domeniul Internetului Google a pus capăt miercuri celor două săptămâni de speculaţii cu privire la o enormă platformă plutitoare pe care a construit-o în Golful San Francisco, precizând că aceasta va găzdui un “spaţiu interactiv” în domeniul noilor tehnologii, informeaza Mediafax.

Speculation surrounds Googleís top-secret floating facility

Reperată de blogul specializat CNET, barja enormă de 76 metri lungime şi 22 de metri lăţime a fost prezentată, între altele, ca centru de date plutitor sau vapor pentru organizarea unor petreceri uriaşe.

“Centru de date plutitor? Vapor pentru petreceri uriaşe? Barjă pentru găzduirea ultimului dinozaur? Din nefericire nu este vorba despre niciuna dintre aceste lucruri”, a reacţionat miercuri grupul într-o declaraţie.

“Chiar dacă este încă devreme, iar lucrurile se pot schimba, ne gândim să folosim această barjă ca spaţiu interactiv în care oamenii să poată să înveţe lucruri despre noile tehnologii”, a adăugat Google.

Barja se află în apropiere de Treasure Island, o insulă artificială situată între San Francisco şi Oakland, în Golful San Francisco.

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending