Connect with us

ALL MEDIA

Google Glass, la final de drum! Vezi motivele!

Published

on

Google oprește vânzarea de ochelari inteligenți de săptămâna viitoare. Programul Explorer al Google Glass se apropie de final. Asta înseamnă că ochelarii inteligenți nu vor mai fi disponibili la vânzare pentru consumatori.

Compania spune că va asigura asistență in continuare pentru cei care deja si-au cumpărat acești ochelari și va continua să vândă ochelarii doar către companii, informează jurnaliștii de la IT Republic.

Google Glass, a căror lansare oficială a fost amânată de mai multe ori, au avut parte doar de opinii controversate și chiar au fost intentate procese din cauză că foarte mulți oameni sunt îngrijorați de faptul că posesorii de google glass ar putea încălca dreptul la viața privată.

Se știe că cei care folosesc ochelarii inteligenți pot filma sau fotografia și apoi încărca aceste materiale pe internet, doar prin comenzi vocale așa că e oarecum firesc să te simți nefiresc atunci când ești în apropierea unui purtător de ochelari inteligenți. Nu știi niciodată când te filmează pe ascuns.

Asta în ciuda faptului că Google a lansat chiar și un ghid de bună purtare pentru posesorii de Google Glass – care îi învață pe cei care poartă acești ochelari cum să nu devină niște “Glasshole”.

Compania nu a menționat nimic încă despre noua versiune a ochelarilor inteligenți și nici nu am putut afla când acești noi ochelari ar putea ajunge la publicul larg. Tot ce știm este că noua versiune de Google Glass va folosi un procesor Intel și că se va lansa cândva în decursul acestui an.

Sursă foto: www.tomsguide.com

CITEȘTE ȘI:


Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Locuri de muncă în România

Locuri de muncă în România

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending