Google lanseaza un nou serviciu in Romania - Zboruri și Destinații - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Digital

Google lanseaza un nou serviciu in Romania – Zboruri și Destinații

Published

on

Serviciile Flights și Destinations de la Google sunt disponibile acum și în variante adaptate publicului din România. Serviciile au interfață în limba română, informații despre prețuri în lei și mai multe date specifice României, anunta portalul Startup cafe

 

Google Destinații este un serviciu care te ajută să îți planifici vacanța direct de pe telefon. Pentru aceasta trebuie să cauți pe Google după o țară, oraș sau continent, alături de cuvintele „călătorie” sau „destinație”

Rezultatul va fi o colecție de opțiuni și variante pentru locul respectiv, inclusiv zboruri și hoteluri. Căutarea se poate face și plecând de la un interes specific – de exemplu schi plaje sau scufundări. Rezultatul căutării vor fi locuri care se potrivesc interesului menționat.

 

Secțiunea „Ghid de călătorie” va cuprinde informații despre cum este vremea în locul respectiv în diferite perioade ale anului sau când este vârful sezonului turistic.

Secțiunea „Organizați o călătorie cu Google” oferă informații despre tarifele hotelurilor și zborurilor, inclusiv variația lor pentru următoarele șase luni. Căutarea poate fi personalizată pe baza preferințelor privind hotelurile și numărul de stele sau opțiunea de zboruri directe sau nu.

 

Mai mult, noua funcție va arăta cele mai frecvent folosite itinerarii pentru destinația aleasă, pe baza opțiunilor altor vizitatori.

Cu serviciul Zboruri se afișează la început opțiuni de zboruri pe care le consideră potrivite, din punct de vedere al costului și comoditatea.

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending