Connect with us

Digital

Google a primit cea mai mare amenda din istoria internetului. Care sunt celelate companii dur sanctionate?

Published

on

Pe locul 1 se afla cei de la GOOGLE cu 2.7 miliarde de dolari, aceasta autoritate care reglementeaza competitia in Comisia Europeana care a amendat Google in luna aprilie 2015 . Pentru a putea favoriza acest serviciu de cumparaturi afectand consumatorii si cumparatorii .

 

Pe locul 2 se afla cei de la SIEMENS cu 1.6 miliarde de dolari, compania este producatoare de masini , echipamente pentru comunicatii si electronice a fost gasit vinovat in anul 2008 in mai multe cazuri de coruptie in Germania si SUA . Compania SIEMENS a oferit mita mai multor oficiali din Rusia, SUA, Japonia si Germania .

 

Pe locul 3 se afla compania INTEL cu 1.45 miliarde de dolari, prin anul 2009 cel mai mare producator de procesoare pentru PC intel a primit o amenda de 1.45 miliarde de dolari de la Comisia Europeana pentru ca a incalcat legislatia anti-trust .

 

Pe locul 4 se afla compania MICROSOFT cu 731 milioane de dolari, prin anul 2003 compania a primit de la Comisia Europeana . La fel ca si cei de la compania INTEL, compania Mircosoft a fost gasita vinovata pentru incalcarea legislatiei Anti-Trust . Dupa o vreme, Microsoft a inceput sa ofere utilizatorilor sai in timpul de utilizare a procesului de instalare al Windows un ecran in care toti utilizatorii puteau sa isi aleaga browser-ul dorit .

 

Pe ultimul loc se afla compania SAMSUNG cu 164 milioane de euro, compania a fost implicata intr-un cartel care s-a format pe piata cipurilor de memorie, Pe langa samsung se afla alte doua membre ale cartelului respectiv au fost Infineon si Toshiba. Samsung a scapat usor de amenda primita deoarece a colaborat cu autoritatile si a oferit informatii care au ajutat la finalizarea acestei anchete .

 

Advertisement

Sursa: http://www.go4it.ro/

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending