Connect with us

LIFE STYLE

Graciano Major lansează „Dubai”, alături de Cat Music

Published

on

Foto credit: Cat Music
Graciano Major lansează „Dubai”, o piesă sensibilă, cu și despre dor, însoțită de un aranjament fascinant de chitară.
Cu muzica și versurile scrise de către artist, single-ul „Dubai” a prins contur într-o perioadă plină de vulnerabilitate în care Graciano avea îndoieli în ceea ce privea povestea de iubire pe care o trăia.

„Versurile acestei piese au izvorit natural din mine, fără ca eu să mă forțez să scriu. Sentimentul acela ciudat din acel moment m-a lăsat captiv într-un loc pe care nu l-am mai văzut de foarte mult timp. Sentimentul acela care m-a captivat m-a transpus printre emoții pe care nu le-am recunoscut și pe care nu le-am înțeles pe deplin. Când m-am lăsat pradă acestor sentimente, compoziția a prins contur singură, iar până la sfârșitul sesiunii de înregistrări am realizat cât de profund era de fapt sensul acestui single. Mi-am dat voie să fiu vulnerabil și sincer în acea situație, iar rezultatul final a avut atât de multe culori și nuanțe încât am simțit nevoia să pictez expresia iubirii în cel mai bun mod pe care îl știu – prin muzică, cu scopul de a-i liniști și încuraja pe aceia care trec prin situații simillare”, povestește Graciano.

Întrebat de ce a ales acest titlu pentru cel mai nou single al său, artistul a spus că „orașul are o aură misterioasă și frumoasă, te poți îndrăgosti atât de orbește încât nu poți rezista”.

În 2013, Graciano Major a lansat alaturi de Ryan O’Shaughnessy, finalist al emisiunii-concurs Britain’s Got Talent, single-ul de debut „You and Me”. Au urmat colaborări cu artiști precum Nana The Darkman și Mr. President. În august 2021, Graciano a avut ocazia să meargă într-un turneu european alături de Nana unde a interpretat hituri precum „Lonely” și „Remember The Time”, ce au făcut inconjorul lumii de-a lungul timpului. Printre piesele lansate de Graciano se numără și „4AM” (feat. HUVA), „Wonder” și „One night stand”. 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending