Connect with us

Life Style

Gustul care prelungeste viata! Alternativa la zaharul clasic!

Published

on

 

Nu mai e un secret pentru nimeni: multe dintre bolile actuale ale populatiei, de la diabet, obezitate si osteoporoza pana la cancer sunt cauzate si de consumul excesiv de zahar, care se gaseste in aproape toate alimentele procesate pe care le consumam zilnic. 

Zaharul alb este inventia si tentatia epocii moderne, care si-a capatat deja denumirea secundara de “otrava alba”, printre nutritionisti. Acestia considera ca alimentul ar trebui eliminat din dieta noastra, zaharul neavand nicio valoare biologica, cu exceptia caloriilor pe care ni le aduce: 409.2 kcal la fiecare 100 de grame.

Solutia moderna pentru inlocuirea zaharului este, de fapt, o descoperire folosita de mii de ani, dar readusa in actualitate de catre cercetatori: Stevia Rebaudiana, o planta originara din America de Sud. Din cele mai vechi timpuri, aceasta este utilizata in America de Sud si in Asia pentru proprietatile de indulcire.

 

Studiile efectuate in prezent, asupra steviei, au permis descoperirea rebaudiozidei A, un compus natural al plantei ce ii confera acesteia o putere de indulcire de 300 de ori mai mare ca a zaharului, dar fara calorii. Stevia Rebaudiana stimuleaza secretia de insulina si activitatea cerebrala, mareste diureza si are actiune antihipertensiva si antimicrobiana. Fiind un produs hipocaloric, Stevia mentine greutatea organismului in limite normale prin stimularea si reglarea proceselor digestive.

Planta contine o serie de substante bioactive: vitaminele A si C, fibre alimentare, substante minerale (zinc, calciu, fosfor, magneziu, crom), precum si steviozida (peste 90%) si rebaudiozida A. Nu are efecte secundare nici dupa administrarea pe termen lung si nu da dependenta.

In cadrul Laboratoarelor Remedia, specialistii romani au reusit un lucru unic in Europa: stabilizarea gustului extractului de Stevia Rebaudiana, in combinatie cu eritritolul – obtinut din porumb prin procesul natural de fermentatie, in prezenta drojdiei Moniella pollinis – intr-un produs unic: Green Sugar.

Chiar daca se traduce “Zaharul verde”, Green Sugar nu are nimic in comun cu zaharul obisnuit, asa cum il cunoastem cu totii si pe care, in lipsa informatiilor despre efectele negative pe care le are asupra organismului, il folosim cu generozitate in tot ceea ce ne propunem sa indulcim.

 

Green Sugar este un indulcitor 100% natural, cu zero calorii si zero indice glicemic!

Produsul are o calitate exceptionala: este dulce ca zaharul, dar lipsit de gustul amarui, specific produselor din Stevie. In plus, este un adevarat aliment sanatos, extras din produse naturale, cu mari capacitati antioxidante si antiinflamatorii.

Spre deosebire de alti indulcitori pe baza de stevie, Green Sugar este singurul de pe piata al carui gust a fost stabilizat, ceea ce face ca el sa nu modifice (cu amareala specifica steviei) gustul alimentelor in care este folosit, nici macar in urma procesului de gatire la temperaturi inalte. Astfel puteti continua sa preparati prajiturile si sucurile preferate, fara teama de a compromite gustul original.

 

Green Sugar asigura un necesar zilnic de nutrienti antioxidanti si antiinflamatori. Exista studii clinice care arata ca extractul de Stevia si eritritolul sunt agenti nutritivi puternic antioxidanti, iar borul natural continut in Stevie este un puternic antiinflamator.

Astfel, efectele produsului Green Sugar asupra metabolismului celular sunt acelea de protectie impotriva imbatranirii. In esenta, prin efectul antiinflamator si antioxidant puternic, Green Sugar ar putea sa insemne un aliment nutritional excelent pentru extinderea vietii indivizilor care il folosesc in dieta zilnica.

Consumul de Green Sugar nu aduce numai bucurie papilelor gustative, ci are reale beneficii asupra organismului. Prin efectele extractului de Stevie, Green Sugar:

  • mentine echilibrul glucozei in sange;
  • stimuleaza secretia de insulina;
  • regleaza mecanismul gastro-intestinal;
  • stimuleza activitatea cerebrala;
  • scade pofta de dulce si pofta de mancare;
  • regleaza tensiunea arteriala;
  • scade nevoia de fumat.

 

In plus, Green Sugar nu fermenteaza si este recomandat persoanelor care sufera de diabet, fenilcetonurie, sindrom de colon iritabil si colita de fermentatie.

In cazul persoanelor supraponderale, extractul de Stevia Rebaudiana creeaza o senzatie de satietate, avand o actiune dubla asupra centrului foamei din creier si asupra terminatiilor nervoase din stomac!!!

De retinut este si faptul ca Green Sugar nu produce carii, nu prezinta riscul cancerigen al indulcitorilor sintetici si are actiune anitibacteriana si antifungica. Deci, nu actioneaza negativ asupra procesului de digestie.

Pe o piata de consum in care majoritatea alimentelor sunt modificate sau contin conservanti daunatori organismului, trebuie mentionat faptul ca Green Sugar nu are in componenta materii prime modificate genetic si nu produce dependenta prin administrare pe termen indelungat.

Brandul companiei LABORATOARELE REMEDIA, GREEN SUGAR este inregistrat in Uniunea Europeana si este lansat pe piata ca indulcitor natural. Efectele benefice ale Steviei (Stevia Rebaudiana) sunt reale si au fost demonstrate stiintific in diverse studii, dar acestea sunt vizibile dupa un consum indelungat al extractului de Stevia.

Produsul este disponibil sub 5 forme de ambalare: Green Sugar sticks (pachete de 200, 100, 50 si 25 buc.), Green Sugar Cooking (punga 300g, 1 kg si 2 kg), Green Sugar Pudra (punga 300g si 1kg), Green Sugar comprimate si Green Sugar lichid. Poate fi achizitionat din farmacii, plafare, magazine naturiste, sau direct de la producator, prin comanda online pe www.laboratoareleremedia.ro.

 

Reteta: Tort cu crema de branza si fructe de padure

 

Ingrediente:

Pentru blat

100 g nuci

50 g curmale fara samburi

50 g fulgi de ovaz

1 lingurita pudra de roscove

1 lingurita unt de cacao

2 lingurite Green Sugar

 

Pentru crema de branza si fructe de padure

400 g branza de vaci

250 g fructe de padure (afine

coacaze rosii

zmeura galbena si rosie

dude

corcoduse)

70 g iaurt grecesc

4 linguri Green Sugar

1lingura zeama de lamaie coaja de lamaie

 

Pentru decor

50 g unt de cacao

50 g pudra de roscove

1 lingurita indulcitor Green Sugar

 

 

Mod de preparare

 

Prepararea blatului:

Nucile, fulgii de ovaz si curmalele se maruntesc in robotul de bucatarie, apoi se adauga pudra de roscove, indulcitorul Green Sugar, untul de cacao topit si se continua procesarea. Amestecul obtinut se pune intr-o tava se niveleaza si se da la frigider.

 

Preparare crema de branza si fructe de padure:

Branza de vaci se amesteca cu iaurtul grecesc, zeama si coaja de lamaie. adauga si Green Sugar si se paseaza cu ajutorul unui blender vertical. Fructele de padure se spala si se lasa la scurs.

Peste blat se pune un rand de fructe de padure, apoi un strat subtire de crema de branza si altul de fructe de padure, se continua pana se epuizeaza toate ingredientele.

Se la da rece cel putin 4 ore.

 

Pentru decor se topeste pe baie de aburi untul de cacao, se adauga pudra de roscove, Green Sugar si se amesteca cu ajutorul unui tel.

Se toarna glazura peste tort, se lasa cateva minute sa se intareasca si se decoreaza cu fructe de padure.

Se portioneaza si se serveste!

Sursa: http://www.simonapatras.com/2014/07/tort-cu-crema-de-branza-si-fructe-de.html

 

Lasa un comentariu aici!

Pentru orice fel de informații ma puteți contacta pe e-mail! La 1 februarie dam startul primei etape de votare la Premiile RADAR DE MEDIA 2018!

Life Style

Simte-te IUBITĂ sezonul acesta cu noua Colecție de Valentine’s Day de la PANDORA

Published

on

FOTO CREDIT: PANDORA
 

De Valentine’s Day, PANDORA sărbătorește dragostea în toate formele sale – de la sentimentele romantice de iubire, la dragostea față de sine și prieteniile de nedestrămat. Realizate de bijutieri talentați din metale de înaltă calitate precum argintul 925 și PANDORA Shine (argint 925 placat cu aur), noile modele ne îndeamnă se ne exprimăm sentimentele într-un mod unic și să transmitem mesaje de dragoste inedite.

Anul acesta, iubirea prinde mai multe forme. Încununați relația minunată și pasiunea pe care le trăiți alături de cel drag cu noile talismane strălucitoare din argint 925, care ne aduc aminte de săgețile cuceritoare ale lui Cupidon, care nu ratează niciodată! Fiți diferite de Ziua Îndrăgostiților și arătați întregii lumi că sunteți iubite purtând cerceii asimetrici în formă de inimi, atent meșteșugiți și ideali atât pentru ținute casual, cât și pentru cele extravagante, sau alegând noile brățări netede Moments, din argint 925 și cu inscripția „LOVED”.

Valentine’s Day nu mai este acum o sărbătoare dedicată doar cuplurilor, ci aduce un omagiu prieteniilor sincere. Sărbătoriți afecțiunea în toate versiunile sale și oferiți-le celor mai bune prietene bijuterii prețioase, pline de însemnătate. Inelele, pandantivele și colierele cu motivele săgeții și ale inimii – realizate din argint 925, cu detalii placate cu aur în nuanțe bogate, și împodobite cu zirconiu cubic strălucitor – îi vor aminti mereu celei mai bune prietene de sentimentele tale și o vor îndruma în direcția bună.

 

#PANDORAValentines

#LOVED

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Life Style

De Valentine`s Day câștigă titlul de „Best dressed”!

Published

on

 

De Valentine`s Day câștigă titlul de „Best dressed”!

Alege pentru Ziua Îndrăgostiților romanticii pumps în culori pastel roz-roșu, în timp ce superbele genti-stratement îți completează look-ul feminin oferindu-i și un aer primăvăratic.

Nici domnii nu sunt uitati, iar pe linkul de mai jos se afla un shooting al unui blogger celebru.

https://we.tl/t-EHMWnboI2F

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Life Style

Șerban Copoț merge în multe drumeții alături de copiii lui

Published

on

 

Respectul pentru natură și dorința de face ceva pentru ea l-au determinat să înființeze în 2006 asociația de protecție a mediului „Generația verde”, iar Șerban Copoț e conștient că e responsabil de felul în care copiii lui se raportează la tot ceea ce îi înconjoară. Tocmai de aceea, ori de câte ori are ocazia, Șerban își petrece timpul liber în mijlocul naturii, acolo unde copiii lui pot interacționa firesc cu plante și animale.

Drumețiile pe care le face în special alături de Tedi, fiul lui cel mare, au început încă de când băiețelul avea doar un an și jumătate. „Lui Tedi îi plac foarte mult muzeele, iar visul lui este să se facă paleontolog. Mergem la Grădina Botanică și la Muzeul Antipa de minimum 20 de ori pe an. În București am mai fost în Casa Experimentelor și, bineînțeles, mergem la Dino Park, la Râșnov, de două ori pe an”, povestește Șerban Copoț. „Fiecare expediție și fiecare loc sunt o trăire în sine. Chiar dacă te duci în același loc, vezi de fiecare dată altceva. Și cred că aceste excursii creează și o legătură mai strânsă și cele mai frumoase amintiri”, afirmă Șerban Copoț, care va lansa în curând un proiect dedicat copiilor și părinților.

Șerban obișnuia să facă multe excursii și înainte să apară Tedi. „Am foarte multe echipamente, rucsacuri de drumeție, topoare, cuțite. Cu Tedi am început să călătorim de foarte de mic. Când avea un an și jumătate am fost la cota 2000 să vedem Perseidele. Apoi am început să îl iau în drumeții scurte pentru că, la vârsta aceea, o plimbare de 20 de minute pare una până la capătul lumii și înapoi. Pentru că are altă percepție asupra volumelor și distanțelor. Și dacă intri într-o pădure, în 50 de metri găsești deja 20 de lucruri de văzut”, continuă Șerban.

Nu puține au fost aventurile pe care le-au trăit în timpul acestor evadări din București: „copilul meu are un noroc fantastic, îl iubesc animalele, pentru că apar și vin la noi. Anul trecut am văzut o ciută, care a venit la noi. Coboram cu mașina de la un punct intermediar, fuseserăm în drumeție și am văzut pe partea stângă o ciută. Era mare și nu era singură. Am ieșit eu primul să văd, să nu fie niciun pericol, am luat un mănunchi de iarbă și ea a început să mănânce de la mine din mână. Apoi a venit și Tedi, a mâncat și de la el. La fel, într-o zi a mai venit la noi și o vulpe. Eu cât am trăit pe malul mării nu am văzut delfini, dar am văzut cu el de aproape. Eu îi spun că este un copil foarte norocos și că îl iubește natura. Și el o iubește, este foarte atașat de ea”, declară Șerban Copoț.

Până acum, Șerban și Tedi au fost, printre altele, la Vulcanii Noroioși, la Comana unde este o mini deltă a Neajlovului, în Delta Dunării, în Munții Călimani, la Borsec și Făgăraș. Planurile lor de viitor sunt și mai îndrăznețe: „Visul meu este să merg în Amazon cu băieții mei, după ce cresc, în Delta Mekong din Vietnam, Australia, Calota Glaciară… Sper să am bani, să fiu sănătos și să vadă marile puncte ale lumii, ca să știe în ce stadiu se află planeta și să înțeleagă niște lucruri”, dezvăluie artistul.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending