Connect with us

Life Style

Gustul care prelungeste viata! Alternativa la zaharul clasic!

Published

on

 

Nu mai e un secret pentru nimeni: multe dintre bolile actuale ale populatiei, de la diabet, obezitate si osteoporoza pana la cancer sunt cauzate si de consumul excesiv de zahar, care se gaseste in aproape toate alimentele procesate pe care le consumam zilnic. 

Zaharul alb este inventia si tentatia epocii moderne, care si-a capatat deja denumirea secundara de “otrava alba”, printre nutritionisti. Acestia considera ca alimentul ar trebui eliminat din dieta noastra, zaharul neavand nicio valoare biologica, cu exceptia caloriilor pe care ni le aduce: 409.2 kcal la fiecare 100 de grame.

Solutia moderna pentru inlocuirea zaharului este, de fapt, o descoperire folosita de mii de ani, dar readusa in actualitate de catre cercetatori: Stevia Rebaudiana, o planta originara din America de Sud. Din cele mai vechi timpuri, aceasta este utilizata in America de Sud si in Asia pentru proprietatile de indulcire.

 

Studiile efectuate in prezent, asupra steviei, au permis descoperirea rebaudiozidei A, un compus natural al plantei ce ii confera acesteia o putere de indulcire de 300 de ori mai mare ca a zaharului, dar fara calorii. Stevia Rebaudiana stimuleaza secretia de insulina si activitatea cerebrala, mareste diureza si are actiune antihipertensiva si antimicrobiana. Fiind un produs hipocaloric, Stevia mentine greutatea organismului in limite normale prin stimularea si reglarea proceselor digestive.

Planta contine o serie de substante bioactive: vitaminele A si C, fibre alimentare, substante minerale (zinc, calciu, fosfor, magneziu, crom), precum si steviozida (peste 90%) si rebaudiozida A. Nu are efecte secundare nici dupa administrarea pe termen lung si nu da dependenta.

In cadrul Laboratoarelor Remedia, specialistii romani au reusit un lucru unic in Europa: stabilizarea gustului extractului de Stevia Rebaudiana, in combinatie cu eritritolul – obtinut din porumb prin procesul natural de fermentatie, in prezenta drojdiei Moniella pollinis – intr-un produs unic: Green Sugar.

Chiar daca se traduce “Zaharul verde”, Green Sugar nu are nimic in comun cu zaharul obisnuit, asa cum il cunoastem cu totii si pe care, in lipsa informatiilor despre efectele negative pe care le are asupra organismului, il folosim cu generozitate in tot ceea ce ne propunem sa indulcim.

 

Green Sugar este un indulcitor 100% natural, cu zero calorii si zero indice glicemic!

Produsul are o calitate exceptionala: este dulce ca zaharul, dar lipsit de gustul amarui, specific produselor din Stevie. In plus, este un adevarat aliment sanatos, extras din produse naturale, cu mari capacitati antioxidante si antiinflamatorii.

Spre deosebire de alti indulcitori pe baza de stevie, Green Sugar este singurul de pe piata al carui gust a fost stabilizat, ceea ce face ca el sa nu modifice (cu amareala specifica steviei) gustul alimentelor in care este folosit, nici macar in urma procesului de gatire la temperaturi inalte. Astfel puteti continua sa preparati prajiturile si sucurile preferate, fara teama de a compromite gustul original.

 

Green Sugar asigura un necesar zilnic de nutrienti antioxidanti si antiinflamatori. Exista studii clinice care arata ca extractul de Stevia si eritritolul sunt agenti nutritivi puternic antioxidanti, iar borul natural continut in Stevie este un puternic antiinflamator.

Astfel, efectele produsului Green Sugar asupra metabolismului celular sunt acelea de protectie impotriva imbatranirii. In esenta, prin efectul antiinflamator si antioxidant puternic, Green Sugar ar putea sa insemne un aliment nutritional excelent pentru extinderea vietii indivizilor care il folosesc in dieta zilnica.

Consumul de Green Sugar nu aduce numai bucurie papilelor gustative, ci are reale beneficii asupra organismului. Prin efectele extractului de Stevie, Green Sugar:

  • mentine echilibrul glucozei in sange;
  • stimuleaza secretia de insulina;
  • regleaza mecanismul gastro-intestinal;
  • stimuleza activitatea cerebrala;
  • scade pofta de dulce si pofta de mancare;
  • regleaza tensiunea arteriala;
  • scade nevoia de fumat.

 

In plus, Green Sugar nu fermenteaza si este recomandat persoanelor care sufera de diabet, fenilcetonurie, sindrom de colon iritabil si colita de fermentatie.

In cazul persoanelor supraponderale, extractul de Stevia Rebaudiana creeaza o senzatie de satietate, avand o actiune dubla asupra centrului foamei din creier si asupra terminatiilor nervoase din stomac!!!

De retinut este si faptul ca Green Sugar nu produce carii, nu prezinta riscul cancerigen al indulcitorilor sintetici si are actiune anitibacteriana si antifungica. Deci, nu actioneaza negativ asupra procesului de digestie.

Pe o piata de consum in care majoritatea alimentelor sunt modificate sau contin conservanti daunatori organismului, trebuie mentionat faptul ca Green Sugar nu are in componenta materii prime modificate genetic si nu produce dependenta prin administrare pe termen indelungat.

Brandul companiei LABORATOARELE REMEDIA, GREEN SUGAR este inregistrat in Uniunea Europeana si este lansat pe piata ca indulcitor natural. Efectele benefice ale Steviei (Stevia Rebaudiana) sunt reale si au fost demonstrate stiintific in diverse studii, dar acestea sunt vizibile dupa un consum indelungat al extractului de Stevia.

Produsul este disponibil sub 5 forme de ambalare: Green Sugar sticks (pachete de 200, 100, 50 si 25 buc.), Green Sugar Cooking (punga 300g, 1 kg si 2 kg), Green Sugar Pudra (punga 300g si 1kg), Green Sugar comprimate si Green Sugar lichid. Poate fi achizitionat din farmacii, plafare, magazine naturiste, sau direct de la producator, prin comanda online pe www.laboratoareleremedia.ro.

 

Reteta: Tort cu crema de branza si fructe de padure

 

Ingrediente:

Pentru blat

100 g nuci

50 g curmale fara samburi

50 g fulgi de ovaz

1 lingurita pudra de roscove

1 lingurita unt de cacao

2 lingurite Green Sugar

 

Pentru crema de branza si fructe de padure

400 g branza de vaci

250 g fructe de padure (afine

coacaze rosii

zmeura galbena si rosie

dude

corcoduse)

70 g iaurt grecesc

4 linguri Green Sugar

1lingura zeama de lamaie coaja de lamaie

 

Pentru decor

50 g unt de cacao

50 g pudra de roscove

1 lingurita indulcitor Green Sugar

 

 

Mod de preparare

 

Prepararea blatului:

Nucile, fulgii de ovaz si curmalele se maruntesc in robotul de bucatarie, apoi se adauga pudra de roscove, indulcitorul Green Sugar, untul de cacao topit si se continua procesarea. Amestecul obtinut se pune intr-o tava se niveleaza si se da la frigider.

 

Preparare crema de branza si fructe de padure:

Branza de vaci se amesteca cu iaurtul grecesc, zeama si coaja de lamaie. adauga si Green Sugar si se paseaza cu ajutorul unui blender vertical. Fructele de padure se spala si se lasa la scurs.

Peste blat se pune un rand de fructe de padure, apoi un strat subtire de crema de branza si altul de fructe de padure, se continua pana se epuizeaza toate ingredientele.

Se la da rece cel putin 4 ore.

 

Pentru decor se topeste pe baie de aburi untul de cacao, se adauga pudra de roscove, Green Sugar si se amesteca cu ajutorul unui tel.

Se toarna glazura peste tort, se lasa cateva minute sa se intareasca si se decoreaza cu fructe de padure.

Se portioneaza si se serveste!

Sursa: http://www.simonapatras.com/2014/07/tort-cu-crema-de-branza-si-fructe-de.html

 

Lasa un comentariu aici!

Pentru orice fel de informații ma puteți contacta pe e-mail! La 1 februarie dam startul primei etape de votare la Premiile RADAR DE MEDIA 2018!

BUSINESS

Cum faci mansarda locuibila

Published

on

ferestre de mansarda deposib.ro
 

Daca in trecut ideea de mansarda era nimic mai mult decat un spatiu de depozitare, acum ideile moderne ce pot fi puse in practica permit o amenajare inedita. Mansarda poate fi locuibila, dar are nevoie de investitie pentru a fi pusa la punct. Indiferent care este scopul ulterior, sa devina camera de dormit, spatiu de joaca sau zona de relaxare, mansarda impune anumite repere. Amenajarea ei incepe mai intai de toate cu un plan si cu montarea de ferestre potrivite, pentru ca mai multa lumina naturala sa patrunda in interior.

Ferestrele cu plan inclinat au oferit o solutie pentru amenajari in spatii precum mansardele. Au sisteme de inchidere/deschidere care permit ventilare corespunzatoare, acest aspect fiind doar unul din avantaje.

Ferestrele de mansarda trebuie sa corecteze probleme frecvent intalnite in astfel de spatii

O prima idee care te face sa te gandesti de doua ori inainte de a prefera sa locuiesti intr-o mansarda este constructia cu plan inclinat. Automat te gandesti ca va fi mai putin acces la lumina naturala, ca geamurile posibil de integrat sunt restranse. Ei bine daca alegerea de ferestre de mansarda este cea potrivita, de la un furnizor de incredere si de la producator pe  masura, aceste elemente vor putea echilibra sau corecta anumite probleme ale spatiilor.

Frecvente infiltratii de apa – aici tine de necesitatea de a izola mansarda, pentru a evita orice tip de problema clasica a infiltratiilor de apa. In plus, la montarea ferestrelor se va tine cont de produse de izolare termica si cele de hidroizolare.

De asemenea, un montaj corespunzator si o actiune de izolare a mansardei vor scuti de probleme ale curentilor de aer si de frig. Acestia se resimt desigur mai mult in perioadele friguroase ale anului. Tipul de ferestre joaca si de aceasta data un rol important, pentru ca actioneaza precum un scut impotriva intemperiilor si au rol de a mentine caldura in interior.

Ferestrele de mansarda disponibile la Deposib.ro au scop multiplu. In gama lor modelele Fakro sunt utile pentru a asigura eficienta energetica a casei, sunt supertermoizolante, cu 5 garnituri ce asigura etansarea la inchidere.

Zona supraincalzita – o mare parte dintre noi se gandesc la podul casei nu doar ca fiind spatiu unde este curent, ci si unde se incalzeste totul prea tare, in perioada verii. In acest sens, ferestrele trebuie sa dispuna de sistem de intredeschidere in mai multe trepte, ceea ce va permite aerisirea incaperii. Modele de ferestre cu clapeta de ventilare sunt disponibile pe piata de profil.

Siguranta – expuse mai mult ca oricare alt tip de fereastre la intemperii, geamurile de la mansarda trebuie sa ofere si siguranta spatiului, precum si a confortului. De aceea, o astfel de grija a proprietarului va echivala cu alegerea unui tip de fereastra rezistenta la socuri. Interesant este ca la Deposib sunt modele antiefractie, ferestre premium de grosimi diferite, deci rezistente si sigure.

Asadar, ferestrele deservesc unui scop practic, necesar, dar si unui interes estetic. Sa nu uitam ca sunt cele care permit o luminare naturala, cele care fac obiectul unui decor deosebit, cand natura este observata in splendoarea sa. O imagine de sus, la geamul de la mansarda este una greu de egalat; intocmai acesta este si farmecul acestei zone, care promit o vizualizare mai buna a zonei, care prin pozitia sa strategica sa spunem avantajeaza si rasfata cu imagini ale naturii.

Amenajarea mansardei

Specialistii atrag atentia asupra faptului ca in amenajarea mansardei trebuie folosite materiale ignifuge si cele rezistente la umezeala. Astfel, se va evita riscul de incendii sau de infiltrarii de apa, ce vor impune ulterior si alte investitii. Pana la urma totul se rezuma la ideea de calitate a spatiului, ce ofera eficienta termica si energetica, pastrand caldura in interior pe timp de iarna si racoarea pe timp de vara.

Invelitoarea casei, care joaca rol de izolant, poate fi de tip tigla ceramica, de beton sau chiar metalica, mai rar sindrila bituminoasa. In orice caz, variante exista dupa preferinte si buget, dar nu uita de nevoia de a alege ceva calitativ.

Pentru solutii optime privind amenajarea unei mansarde si nu numai, Deposib pune la dispozitie tipuri diverse de ferestre – sunt distribuitori autorizati Velux, Fakro, Dakea si Optilight -, scari pentru pod, folii anticondens, tigla ceramica si nu numai. Oferta completa se regaseste in cadrul paginii oficiale, deposib.ro.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Life Style

Ce a îndurat Raluca Badulescu pentru a-si achizitiona un articol vestimentar?

Published

on

Foto Credit: KANAL D
 

Fiecare aparitie publica a Ralucai Badulescu, unul dintre juratii emisiunii “Bravo, ai stil!”, nu poate trece neobservata, vedeta obisnuindu-si fanii cu un stil vestimentar extravagant, ce a consacrat-o de-a lungul anilor, in showbiz-ul autohton. Un fashion icon pentru tinerele generatii, Raluca Badulescu a povestit, in exclusivitate, ca dragostea ei pentru moda a impins-o la lucruri inimaginabile.

Vedeta a marturisit ca, in urma cu cativa ani, in timp ce se afla la Londra, pentru a-si achizitiona un articol vestimentar dupa care tanjea, a “strans cureaua”, economisind banii pana la limita subzistentei. Sacrificiul suprem pe care l-a facut la acea vreme, pentru o piesa mult dorita, a meritat tot chinul, dupa cum povesteste vedeta.

 “Acum cativa ani am fost la Londra, pentru vreo 3 zile. Mi-am dat toti banii pentru a-mi cumpara o jacheta de piele foarte scumpa; asa ca pana la revenirea in tara, am mancat un burger pe zi si am baut apa de la robinet, de la hotel. Mi-am pastrat doar banii pentru taxi, ca sa ajung la aeroport. Si acum am jacheta aceea de piele, mov… M-am bucurat cand am urcat in avion si am primit de mancare. Si ma uitam la persoana de langa mine, din avion, si era asa, un pic <scarnav> la mancare si nu prea manca. As fi vrut sa ii cer mancarea. Dar cine s-a intors acasa cu jacheta aceea si cine a suferit pentru ea? Eu, normal.  Sunt in stare sa nu mananc pentru a-mi cumpara ceva care imi place”, a povestit Raluca Badulescu.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Life Style

Loredana a petrecut o vacanță exotică uimitoare în Thailanda

Published

on

 

Loredana a reușit să își rezerve cinci zile de vacanță de neuitat între proiectele sale de televiziune și repretițiile pentru musical-urile Mamma Mia și We Will Rock You.

Artista a petrecut un mini-sejur exotic în Thailanda, alături de fiica ei, Elena, alegând ca destinație capitala țării, Bangkok, dar și insula Koh Samui.

 

Pentru a ajunge la destinație rapid, fără conexiuni lungi și obositoare, și pentru a se bucura de un zbor foarte confortabil, vedeta a zburat în indepărtata țară asiatică, de la București, cu flydubai și, de la Dubai, după o conexiune de doar două ore, cu Emirates. Pentru a se bucura de un confort maxim, și a nu simți diferența de fus orar și a ajunge la destinație odinite, au ales să zboare Business Class, având scaune ce se transformă printr-o simplă apăsare de buton într-un pat la 180 de grade, fiecare dotat cu saltea moale, perne și pături călduroase.

 

„Am avut doar cinci zile la dispoziție, așa că era important să le trăim intens, fără a fi afectate de jet leg. De aceea am ales cea mai rapidă și confortabilă rută, de la București spre Thailanda. Am zburat până la Dubai cu flydubai, am avut o conexiune de doar două ore, și am continuat călătoria cu Emirates până la destinație. În timpul zborului am urmărit cele mai noi filme de la Hollywood, precum câștigătorul Oscarului de anul acesta, Green Book, ne-am delectat cu un meniu divers, a la carte, și am avut parte serviciile impecabile pentru care este renumită echipa Emirates. A fost un zbor de aproape șase ore, dintre care patru le-am petrecut dormind confortabil pe patul pliant, astfel că am ajuns în Bangkok pline de energie, după un somn odihnitor”, declară Loredana.

 

Ajunse la destinație, în Bangkok, Loredana și Elena au ales să se cazeze într-un nou hotel central, aproape de zona lor preferată a orașului, lângă râul Chao Phraya. Au stat, timp de două nopți, într-un apartament spațios de la Marriott Surawongse, la etajul 24, cu vedere spre mulțimea de zgârie nori impresionanți ai orașului. La ultimul nivel al clădirii se află o piscină infinită unde în timpul zilei s-au răcorit și au făcut plajă la cele 34 de grade din atmosferă, iar seara, de la barul Yao, de pe acoperișul clădirii, au dansat pe muzica DJ-lui și au admirat priveliștea impresionantă asupra Bangkok-ului.

 

“Am mai fost la Bangkok, însă de aceasta data am ales cel mai nou hotel deschis în această metropolă incredibilă. Ne-am cazat într-un suite la Marriott Surawongse, locul perfect pentru a explora orașul. În timpul zilei, am colindat magazinele cu produse vestimentare tradiționale, ale unor designeri locali, precum și food market-urile, eu fiind o mare iubitoare a bucătăriei tradiționale thailandeze”, continuă Loredana.

După două zile petrecute în Bangkok, Loredana și Elena au luat un zbor intern și au ajuns, după o oră, pe insula Koh Samui, pentru trei zile de relaxare pe plaja cu nisip fin.

“A fost pentru prima dată când am ajuns pe insula Koh Samui. Știam că, spre deosebire de Phuket, care e foarte comercială și aglomerată, Samui este pentru cei care vor mai multă relaxare, liniște, să se bucure de natură și de locurile exotice, retrase ale insulei. Ne-am cazat la Avani Samui, un resort retras, în sudul insulei, unde se află o lagună liniștită. Este un loc unde te simți conectat cu natura. Resortul este minimalist, cu vile retrase, printre palmieri și vegetație luxuriantă. De pe plaja resortului am luat într-o zi o barcă tradițională thailandeză, iar căpitanul ne-a dus pe o insulă paradisiacă, izolată, cu nisip alb și fin și apă limpede, ca de cristal. A fost superb, ne-am bucurat de minunățiile pe care ni le oferă natura și de energia specială a locului. Într-o seară am mers până în zona centrală a insulei unde se află multe restaurante și cluburi, și ne-am bucurat de viața de noapte colorată a locului”, povestește Loredana.

 

După trei zile petrecute în Koh Samui, artista și fiica ei au luat zborul intern spre întoarcere în Bangkok, de unde s-au îmbarcat în avionul Emirates pentru a se întoarce acasă.

De această dată artista s-a bucurat de experiența unică și extravagantă de zbor de la First Class.

“La întoarcere spre Dubai, m-am bucurat de cea mai spectaculoasă experiență pe care o poate avea cineva într-un avion. Am avut propriul meu apartament în cer, așa cum numai la Emirates mai poți găsi. Aici te bucuri de intimitate pentru că ușile apartamentului se închid automat, ai un scaun ce se tranformă în cel mai confortabil pat, o plasmă uriașă pentru a te uita la filme, birou cu agendă de piele, un bar în miniatură și chiar și o oglindă pentru make-up. Stewardesele te servesc cu cafea arabică autentică, șampanie și fel și fel de răsfățuri. Ajungi la destinatie mai fresh decat ai plecat”, povestește Loredana.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending