Connect with us

Life Style

Gustul care prelungeste viata! Alternativa la zaharul clasic!

Published

on

 

Nu mai e un secret pentru nimeni: multe dintre bolile actuale ale populatiei, de la diabet, obezitate si osteoporoza pana la cancer sunt cauzate si de consumul excesiv de zahar, care se gaseste in aproape toate alimentele procesate pe care le consumam zilnic. 

Zaharul alb este inventia si tentatia epocii moderne, care si-a capatat deja denumirea secundara de “otrava alba”, printre nutritionisti. Acestia considera ca alimentul ar trebui eliminat din dieta noastra, zaharul neavand nicio valoare biologica, cu exceptia caloriilor pe care ni le aduce: 409.2 kcal la fiecare 100 de grame.

Solutia moderna pentru inlocuirea zaharului este, de fapt, o descoperire folosita de mii de ani, dar readusa in actualitate de catre cercetatori: Stevia Rebaudiana, o planta originara din America de Sud. Din cele mai vechi timpuri, aceasta este utilizata in America de Sud si in Asia pentru proprietatile de indulcire.

 

Studiile efectuate in prezent, asupra steviei, au permis descoperirea rebaudiozidei A, un compus natural al plantei ce ii confera acesteia o putere de indulcire de 300 de ori mai mare ca a zaharului, dar fara calorii. Stevia Rebaudiana stimuleaza secretia de insulina si activitatea cerebrala, mareste diureza si are actiune antihipertensiva si antimicrobiana. Fiind un produs hipocaloric, Stevia mentine greutatea organismului in limite normale prin stimularea si reglarea proceselor digestive.

Planta contine o serie de substante bioactive: vitaminele A si C, fibre alimentare, substante minerale (zinc, calciu, fosfor, magneziu, crom), precum si steviozida (peste 90%) si rebaudiozida A. Nu are efecte secundare nici dupa administrarea pe termen lung si nu da dependenta.

In cadrul Laboratoarelor Remedia, specialistii romani au reusit un lucru unic in Europa: stabilizarea gustului extractului de Stevia Rebaudiana, in combinatie cu eritritolul – obtinut din porumb prin procesul natural de fermentatie, in prezenta drojdiei Moniella pollinis – intr-un produs unic: Green Sugar.

Chiar daca se traduce “Zaharul verde”, Green Sugar nu are nimic in comun cu zaharul obisnuit, asa cum il cunoastem cu totii si pe care, in lipsa informatiilor despre efectele negative pe care le are asupra organismului, il folosim cu generozitate in tot ceea ce ne propunem sa indulcim.

 

Green Sugar este un indulcitor 100% natural, cu zero calorii si zero indice glicemic!

Produsul are o calitate exceptionala: este dulce ca zaharul, dar lipsit de gustul amarui, specific produselor din Stevie. In plus, este un adevarat aliment sanatos, extras din produse naturale, cu mari capacitati antioxidante si antiinflamatorii.

Spre deosebire de alti indulcitori pe baza de stevie, Green Sugar este singurul de pe piata al carui gust a fost stabilizat, ceea ce face ca el sa nu modifice (cu amareala specifica steviei) gustul alimentelor in care este folosit, nici macar in urma procesului de gatire la temperaturi inalte. Astfel puteti continua sa preparati prajiturile si sucurile preferate, fara teama de a compromite gustul original.

 

Green Sugar asigura un necesar zilnic de nutrienti antioxidanti si antiinflamatori. Exista studii clinice care arata ca extractul de Stevia si eritritolul sunt agenti nutritivi puternic antioxidanti, iar borul natural continut in Stevie este un puternic antiinflamator.

Astfel, efectele produsului Green Sugar asupra metabolismului celular sunt acelea de protectie impotriva imbatranirii. In esenta, prin efectul antiinflamator si antioxidant puternic, Green Sugar ar putea sa insemne un aliment nutritional excelent pentru extinderea vietii indivizilor care il folosesc in dieta zilnica.

Consumul de Green Sugar nu aduce numai bucurie papilelor gustative, ci are reale beneficii asupra organismului. Prin efectele extractului de Stevie, Green Sugar:

  • mentine echilibrul glucozei in sange;
  • stimuleaza secretia de insulina;
  • regleaza mecanismul gastro-intestinal;
  • stimuleza activitatea cerebrala;
  • scade pofta de dulce si pofta de mancare;
  • regleaza tensiunea arteriala;
  • scade nevoia de fumat.

 

In plus, Green Sugar nu fermenteaza si este recomandat persoanelor care sufera de diabet, fenilcetonurie, sindrom de colon iritabil si colita de fermentatie.

In cazul persoanelor supraponderale, extractul de Stevia Rebaudiana creeaza o senzatie de satietate, avand o actiune dubla asupra centrului foamei din creier si asupra terminatiilor nervoase din stomac!!!

De retinut este si faptul ca Green Sugar nu produce carii, nu prezinta riscul cancerigen al indulcitorilor sintetici si are actiune anitibacteriana si antifungica. Deci, nu actioneaza negativ asupra procesului de digestie.

Pe o piata de consum in care majoritatea alimentelor sunt modificate sau contin conservanti daunatori organismului, trebuie mentionat faptul ca Green Sugar nu are in componenta materii prime modificate genetic si nu produce dependenta prin administrare pe termen indelungat.

Brandul companiei LABORATOARELE REMEDIA, GREEN SUGAR este inregistrat in Uniunea Europeana si este lansat pe piata ca indulcitor natural. Efectele benefice ale Steviei (Stevia Rebaudiana) sunt reale si au fost demonstrate stiintific in diverse studii, dar acestea sunt vizibile dupa un consum indelungat al extractului de Stevia.

Produsul este disponibil sub 5 forme de ambalare: Green Sugar sticks (pachete de 200, 100, 50 si 25 buc.), Green Sugar Cooking (punga 300g, 1 kg si 2 kg), Green Sugar Pudra (punga 300g si 1kg), Green Sugar comprimate si Green Sugar lichid. Poate fi achizitionat din farmacii, plafare, magazine naturiste, sau direct de la producator, prin comanda online pe www.laboratoareleremedia.ro.

 

Reteta: Tort cu crema de branza si fructe de padure

 

Ingrediente:

Pentru blat

100 g nuci

50 g curmale fara samburi

50 g fulgi de ovaz

1 lingurita pudra de roscove

1 lingurita unt de cacao

2 lingurite Green Sugar

 

Pentru crema de branza si fructe de padure

400 g branza de vaci

250 g fructe de padure (afine

coacaze rosii

zmeura galbena si rosie

dude

corcoduse)

70 g iaurt grecesc

4 linguri Green Sugar

1lingura zeama de lamaie coaja de lamaie

 

Pentru decor

50 g unt de cacao

50 g pudra de roscove

1 lingurita indulcitor Green Sugar

 

 

Mod de preparare

 

Prepararea blatului:

Nucile, fulgii de ovaz si curmalele se maruntesc in robotul de bucatarie, apoi se adauga pudra de roscove, indulcitorul Green Sugar, untul de cacao topit si se continua procesarea. Amestecul obtinut se pune intr-o tava se niveleaza si se da la frigider.

 

Preparare crema de branza si fructe de padure:

Branza de vaci se amesteca cu iaurtul grecesc, zeama si coaja de lamaie. adauga si Green Sugar si se paseaza cu ajutorul unui blender vertical. Fructele de padure se spala si se lasa la scurs.

Peste blat se pune un rand de fructe de padure, apoi un strat subtire de crema de branza si altul de fructe de padure, se continua pana se epuizeaza toate ingredientele.

Se la da rece cel putin 4 ore.

 

Pentru decor se topeste pe baie de aburi untul de cacao, se adauga pudra de roscove, Green Sugar si se amesteca cu ajutorul unui tel.

Se toarna glazura peste tort, se lasa cateva minute sa se intareasca si se decoreaza cu fructe de padure.

Se portioneaza si se serveste!

Sursa: http://www.simonapatras.com/2014/07/tort-cu-crema-de-branza-si-fructe-de.html

 

Lasa un comentariu aici!

Pentru orice fel de informații ma puteți contacta pe e-mail! La 1 februarie dam startul primei etape de votare la Premiile RADAR DE MEDIA 2018!

Life Style

Nicusor Stan, cel mai bine imbracat de la Romanian Fashion Philosophy

Published

on

 

Intre 17 si 19 Octombrie, Ambasad’Or Events & Leisure a gazduit cea de-a cincea editie a evenimentului international de moda, Romanian Fashion Philosophy. O multime de persoane publice si din lumea mondena s-au adunat pentru a urmari cele mai noi tendinte din fashionul international.

Nicusor Stan, Presedintele centrului de evenimente Ambasad’Or a atras privirile tuturor invitatilor in fiecare seara cu tinutele sale bine alese, fiind, cu siguranta, cel mai bine imbracat de la eveniment.

Daca in prima seara, omul de afaceri a purtat un sacou bleu-marin elegant asortat cu o camasa de aceeasi culoare, iar in cea de-a doua seara a optat pentru un contrast albastru regal (sacou) si alb (camasa), pentru ultima seara a ales un costum acaju complet care a oferit o eleganta discreta si bine conturata.

“Ma bucura mult faptul ca familia Ambasad’Or Events a reusit sa duca la bun sfatsit un eveniment atat de important si care s-a dovedit a fi de un real succes. Sunt foarte multumit de cum s-a desfasurat aceasta editie Romanian Fashion Philosophy si sper ca invitatii s-au simtit foarte bine”, a declarat domnul Nicusor Stan.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Life Style

Ce premii poate sa castige un studio de videochat din Romania? Apreciere la nivel international!

Published

on

 

Industria videochatului, desi este reglementata legislativ la noi in tara inca din anii 2000, continua sa fie in Romania un subiect tabu. Acest lucru este cauzat in primul rand de lipsa unor informatii reale, romanii lasandu-se influentati in general de zvonuri false care circula despre acest domeniu de activitate.

Astfel, modelele care lucreaza la un studio de videochat din Romania sunt deseori asociate cu damele de companie, dar aceasta este o conceptie total eronata, diferenta fiind una majora: modelele de videochat nu ofera servicii sexuale, ci doar companie virtuala barbatilor de pe Internet.

Aceasta companie se poate concretiza fie in discutii obisnuite despre diverse subiecte si pasiuni (muzica, filme, sport, povesti de viata etc.), fie in discutii mai incitante, cum ar fi marturisirea anumitor frustrari sau fantezii sexuale. Modelul, la alegerea sa, poate recurge sau nu la nuditate pentru a stimula partenerul de chat, insa nicio discutie nu se finalizeaza printr-un act sexual in sine. „Sa lucrezi la un studio de videochat este ca si cum ai fi un psihoterapeut, deoarece asculti tot felul de povesti de la diversi barbati, incercand sa-i intelegi”, marturiseste Anya, 25 de ani, model la Studio20.

Asadar, putem spune ca videochatul este deseori judecat gresit de catre cei din jur, desconsiderand meseria de model. In realitate, insa, un studio de videochat de top, precum este Studio20 la noi in tara, iti poate oferi o adevarata cariera in domeniu nu doar prin prisma veniturilor fabuloase, ci si prin faptul ca lucrand aici te poti bucura de faima si apreciere internationala.

Putine persoane din afara domeniului stiu ca Studio20 este un studio de videochat autohton premiat la nivel international pentru profesionalism si standarde de inalta calitate a conditiilor de lucru oferite. Astfel, acest studio de videochat detine in palmares trofee importante, precum: Live Cam Studio of the Year, Best Emerging Studio, Best Cam Studio, Best Global Live Cam Studio etc. In plus, multe dintre modelele de la Studio20 sunt castigatoare multiple a diverse titluri: Best Model, Best Emerging Model, Best Smile, Best Non-Adult Model, Best Fetish Model, Best Entertainer etc.

Aceste premii, la care aspira orice studio de videochat cu pretentii, sunt oferite in cadrul unor competitii de referinta in industria divertismentului pentru adulti, recunoscute la nivel internationl. Este vorba de competitii care se tin anual in Statele Unite ale Americii sau in Europa, cum ar fi:  Premiile GFY, Premiile YNOT, Premiile LalExpo, AW Awards sau XBIZ Awards.

Studio20 a castigat in repetate randuri titlul de „Cel mai bun studio de videochat”, aceasta fiind o performanta fara precedent in industria videochatului din Romania. Asadar, pentru aceia care cred ca videochatul nu este o activitate serioasa, e bine de stiu faptul ca Studio20 este un studio de videochat care s-a remarcat la nivel mondial prin activitatea sa si a propulsat numeroase modele pe culmile succesului global. In realitate, meseria de model de videochat este o meserie la fel de serioasa ca oricare alta, putand sa faci o cariera fulminanta in acest domeniu, la care multe femei viseaza, si sa te afirmi pe plan international.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Life Style

Preferințele Deliei în materie de manichiură

Published

on

 

Mereu în centrul atenției și obișnuită să întoarcă privirile oriunde s-ar afla, Delia s-a remarcat de-a lungul timpului printr-un look nonconformist, dar impecabil. De la make-up și hair, până la stilul vestimentar ales și parfumul pe care îl poartă, artista exprimă feminitate, siguranță și foarte mult sex appeal.

O atenție deosebită o acordă manichiurii și, începând cu această lună, Cupio este „responsabilul” de culorile seducătoare ale manichiurii Deliei. „Mâinile mele sunt mereu în centrul atenției, fie că sunt pe scenă, la televizor sau când cunosc oameni noi. Am curaj să ies din tipare și când vine vorba despre manichiură, iar produsele Cupio m-au convins prin culori senzaționale și rezistență în timp”, a declarat artista.

La rândul lor, reprezentanții Cupio spun că personalitatea artistei a fost cea care i-a convins că ea este cea mai potrivită să le pună brandul în valoare. „O admirăm foarte mult, este optimistă, glumeață, naturală, dar nu ai cum să nu observi că este și foarte îndrăzneață. Credem că fiecare clientă poate regăsi în Delia un model de urmat, nu doar în privința manichiurii, ci a întregului ei fel de a fi”, a declarat Răzvan Ștefănescu, fondator Cupio.

Gama Cupio To Go! este una de top, foarte populară în rândul profesioniștilor, care numără peste 300 de nuanțe. Orice femeie, oricât de pretențioasă ar fi atunci când vine vorba de manichiură, poate alege dintr-o varietate foarte generoasă de culori mate, glossy, thermo, chameleon sau metalice. Ojele semipermanente Cupio To Go! sunt de calitate superioară, asigură acoperirea perfectă atât a unghiilor naturale, cât și a celor artificiale, sunt ușor de aplicat și rezistă până la 3 – 4 săptămâni.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement
Advertisement

Trending