Connect with us

Life Style

Grig Chiroiu și-a aniversat ziua de naștere de trei ori: cu familia, colegii din sitcomul Trăsniții și cu prietenii

Avatar

Published

on

Foto Credit: PRIMA TV

Grig Chiroiu, alias Pupăză din serialul Trăsniții de la PrimaTV, a împlinit recent (miercuri 7 februarie) vârsta de 48 de ani dar se simte mai bine ca niciodată, înconjurat de prieteni, colegi și familie.

Drept urmare, a început să-și serbeze ziua la Olănești alături de niște prieteni, a continuat la București cu familia și a încheiat pe platourile de filmare de la sitcomul Trăsniții. “Am fost sărbătorit în toate felurile. Niște prieteni au dat startul săptămâna trecută la Olănești, familia mi-a făcut o surpriză și m-a scos la restaurant iar colegii de la Trăsniții au fost alături de mine pe platourile de filmare“ spune Grig Chiroiu. De la familie, soția și cei doi copii, a primit o stea Hollywood, asemănătoare cu cea de pe celebra strada din Los Angeles – Hollywood Walk of Fame.

Aniversat de trei ori el a suflat în 4 torturi primite și un alt cadou inedit a fost o sticlă de vin din anul în care el s-a născut. Cireașa de pe tort a venit în momentul în care Pupăză s-a hotărât ca unul dintre torturile primite să-l dăruiască fetiței Sofia Ana Maria Dumitru, care a împlinit 2 ani. Aceasta interpretează în serialul Trăsniții rolul Cristinei, copilul personajului Ema – interpretat de Livia Taloi.

 

Comentarii

comments

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending