Grigore Lese – invitat special in show-ul “Mandinga Latin Jazz” din cadrul “Festivalului George Enescu” - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Life Style

Grigore Lese – invitat special in show-ul “Mandinga Latin Jazz” din cadrul “Festivalului George Enescu”

Published

on

Dupa ce au cucerit publicul Festivalului de Jazz de la Montreux, unul dintre cele mai importante festivaluri de gen din lume, Mandinga se intoare cu o noua surpriza. Pe 19 septembrie trupa va concerta pe scena Festivalului George Enescu intr-o formula cu totul speciala.

Trupa Mandinga Playing Happiness

Show-ul “Mandinga Latin Jazz” il va avea ca invitat special pe Grigore Lese, artistul cu una dintre cele mai spectaculoase voci din tara. Ritmurile de jazz ale trupei se vor combina perfect cu melismele si trilurile cantaretului de muzica populara.

“Va fi un moment cu totul special, e o combinatie unica pe care abia asteptam sa o aducem in fata publicului. Grigore Lese este un artist nemaipomenit, colaborarea cu el a fost o adevarata placere. Am repetat indelung acest moment, asa ca va invitam pe 19 septembrie la Festivalul George Enescu pentru un recital cum n-ati mai auzit”, au declarat membrii trupei.

Mandinga s-a intors recent din Chisinau, acolo unde a cantat alaturi de Orchestra Națională de Muzica Populara `Lăutarii`, condusa de maestrul Nicolae Botgros. Trupa a continuat in paralel si show-ul “Club de Mandinga”, avand concerte nu doar in tara ci si peste hotare, iar in viitorul apropiat pregateste lansarea unui nou single.

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending