Connect with us
Avatar

Published

on

Lupta devine de astăzi şi mai strânsă în PRIME TIME, când PRO TV va difuză FERMA VEDETELOR de la ora 20:30. În acelaşi timp la principalul post concurent este programată o nouă ediţie CHEFI LA CUŢITE. PRO TV a luat decizia să introducă în grila încă un episod din FERMĂ VEDETELOR asta pentru că s-a terminat Bake off, dar şi pentru că era singura soluţie de a opune rezistenţă pe acest tronson orar.

Adversarul de temut pentru cele două posturi rămâne KANAL D, care de la ora 20, are programat serialul turcesc FURTUNĂ PE BOSFOR, acesta din urmă înregistrează cifre de audienţă foarte bune pe segmentul publicului naţional. 

Iată o scruta recenzia cu ce se va întâmpla în acesta seara în reality show-ul CHEFI LA CUŢITE.

Trăirile devin din ce în ce mai intense la „Chefi la cuțite”, nu numai pentru concurenți, ci și pentru cei trei jurați care sunt tot mai implicați și mai deciși să câștige. Fiecare farfurie în culoarea echipei pe care o conduce, fiecare vot pozitiv sau concurent salvat aduce bucurie pe chipurile chefilor, la fel cum fiecare pierdere este trăită la cote maxime. Lunea aceasta, emoțiile se coc iar la foc iute. Așa se face că chef Florin Dumitrescu va ajunge să alerge prin ploaie, fără umbrelă.

Care este motivul pentru care cheful are un astfel de comportament, dacă e bucuria sau mania cea care îl trimite direct în ploaie, telespectatorii Antena 1 vor afla în ediția „Chefi la cuțite” din 9 mai, difuzată de la 20:30.

O nouă confruntare va aduce luni la masa jurizării un grup de însoțitori de bord ai unei cunoscute companii aeriene. Umblați prin toată lumea, cu gusturi rafinate și cu ceva cunoștințe culinare, aceștia vor juriza preparatele gătite de cele trei echipe și vor alege, fără să știe ce chef coordonează fiecare grupă, un singur câștigător.

Duelul va aduce la bancul de lucru două echipe învinse, care primesc ca temă de lucru pastele. Deși la prima vedere simplu de realizat, acest preparat specific italienesc cere simplitate și totodată originalitate, astfel că chefii vor fi pretențioși. Vor trece însă prin focurile iadului atunci când vor aștepta verdictul dat chiar de ei pentru a aflat ce concurent pleacă acasă.

FURTUNA PE BOSFOR KANAL D

FURTUNA PE BOSFOR
KANAL D

Comentarii

comments

Facebook

IN Trending