Connect with us

A-Z NEWS

Grila de primavară, TVR 2: Jurnal la ora 12 şi mai mult divertisment

Published

on

Reclame

De mâine intră în emisie noua grila de primavară a postului generalist TVR 2.

Din 1 martie, TVR 2 întâmpină primăvara cu o nouă grilă marcată de schimbări care să îl aducă mai aproape de targetul sau, publicul tânăr, activ, cu studii medii şi superioare. Programele noi vor debuta încă din prima zi a noii grile şi vor intra în emisie treptat, pe parcursul săptămânilor care vor urma.

Astfel, din 1 martie, de luni până vineri, începând cu ora 10.45, Cosmina Păsărin şi Dalia Puşcă, amfitrioanele emisiunii „Întâlnire pe 2″ vor încerca să vă ofere dimineţi pline de optimism, energie, informaţii interesante şi muzică bună.

Emisiunea va fi urmată de un tronson special, de la ora 12.00 dedicat primului jurnal important al zilei de la Televiziunea Română, Telejurnal. Acesta va fi completat pe parcursul zilei de Jurnalul Euronews pentru România, de la ora 18.00 (de luni până joi) şi de Ora de Ştiri de la ora 22.00 (de luni până duminică).

Brandurile consacrate ale TVR 2 precum D’ale lui Mitică, Videoterapia, Pescar Hoinar sau Replay se vor regăsi şi ele cu noi premiere în grila de primăvară.

Iubitorii muzicii populare româneşti autentice au din acest sezon un tronson special dedicat lor, în care, de marţi până joi, de la ora 12.45, pot urmări emisiunea Popasuri folclorice. Tradiţiile şi cântecele româneşti vor fi şi ele prezentate în emisiuni precum Doi care doinesc (duminică la ora 11.00) sau Zestrea românilor (sâmbăta de la ora 15.30).

Decizia luată anul trecut de a programa o linii de filme artistice în prime time, începând cu ora 19.20 se menţine şi în acest sezon, oferind o alternativă viabilă pentru publicul care doreşte să vadă şi altceva decât ştiri violente sau cancan-uri.

Grila de primăvară a TVR 2 aduce de la ora 21.00 o linie specială cu emisiuni de life-style, din care nu vor lipsi emisiuni precum Bazar, Imaginea Succesului, Bugetul meu sau Arena Leilor, care revine la TVR 2 cu sezonul VI. Concurentii acestui nou sezon vor avea ocazia sa se intalneasca cu noi „Lei”, oameni de afaceri importanti, pentru a discuta posibile parteneriate de succes.

Sfârşitul de săptămână la TVR 2 se adresează întregii familii, cu emisiuni pentru copii (ABC de ce, Atenţie copii!, H-Ora prichindeilor), adolescenţi şi tineret (Liber pe contrasens, Zona IT), iubitori ai motoarelor (Motomagia, Un zâmbet pe 4 roţi), împătimiţi ai drumeţiilor (Natură şi aventură) sau ai muzicii (Atenţie, se cântă !, Timpul chitarelor, Muzică şi Muzichie).

La capitolul filmelor documentare, Jamie Oliver va continua să îşi răsfeţe publicul cu cele mai eficiente secrete pentru un meniu variat şi rapid, dar va veni în 5 martie cu un supliment special : un documentar de la ora 23.10 special dedicat cărnii de porc, produselor şi efectelor lor asupra sănătăţii noastre.

Tot la capitolul filmelor documentare trebuie semnalat Aromânii, un documentar cu valoare istorică realizat de către producătorii TVR în mai multe ţări, ce va fi difuzat din 7 martie în fiecare duminică, de la ora 16.30. Seria de documentare, în premieră la TVR, are ca subiect populaţia aromână din Balcani şi este realizat de Maria Cica.

www.tvr2.ro

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement
AUDIENȚE TV2 zile ago

Spania a câștigat EURO 2024, în direct la PRO TV! Peste 2.9 milioane de telespectatori au urmărit finala care a fost lider absolut de audiență

AUDIENȚE TV4 zile ago

Anglia a învins Olanda și va juca finala EURO 2024 contra Spaniei, duminică, în direct la PRO TV și pe VOYO!

Reality Show4 zile ago

Premieră la Insula Iubirii în cel de-al optulea sezon al reality show-ului de la Antena 1: partenerii au fost despărţiţi fără să apuce să îşi ia rămas bun

Premieră TV4 zile ago

PREMIERĂ Noul sezon Atletico Textila revine la PRO TV ”Liga 2, pregătește-te de noi”

Reality Show4 zile ago

Delia şi Liviu câştigătorii celui de-al nouălea sezon Mireasa şi ai premiului în valoare de 40.000 de Euro

Emisiuni6 zile ago

Cristina Bâtlan, o femeie de afaceri de succes, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminica aceasta

Seriale7 zile ago

Valentin Teodosiu, rol important în noul serial TĂTUȚU`! „Personajul meu este cel mai de temut al vremii”

Reality Showo săptămână ago

Declaraţie şocantă la Insula Iubirii: „Ne-am despărţit de 37 de ori!”

Cinemao săptămână ago

Festivalul „Saptamana Comediei”, la final. Teatrul de Comedie pleaca acasa cu 3 premii.

Emisiunio săptămână ago

Serghei Mizil vine duminica aceasta la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Analize Audiente TV2 săptămâni ago

4.9 milioane de inimi au bătut la unison în fața televizoarelor pentru Generația de suflet a Naționalei! PRO TV lider absolut de audiență cu cifre record

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending