Connect with us

Grila de programe

Noutăți în grilă de programe Crime + Investigation: sezon nou „Cine m-a bântuit”

Published

on

Crime + Investigation™ (CI) va difuza în iunie un nou sezon al serialului “Cine m-a bântuit“ şi noi episoade ale serialelor “Vânătorul de criminali”, “Soţii ucigaşe” şi “Ucigaşul vorbeşte”. Noul sezon “Cine m-a bântuit” va începe miercuri, 25 iunie, conform unui comunicat primit de Radar De Media. 

“Cine m-a bântuit” va fi difuzat în fiecare miercuri, la 22:30, pe CI. Serialul explorează experienţele paranormale ale unor celebrităţi, cu scopul de a le oferi explicaţii. La începutul fiecărui episod, o vedetă va povesti despre experienţele ei înfricoşătoare şi o echipă, condusă de un medium, o va duce înapoi la locul bântuit pentru a descoperi adevărul. Chiar dacă serialul este plin de tensiune, există şi momente emoţionante, pentru că, în multe cazuri, există o legătură personală între fantomă şi vedetă.

 “Vânătorul de criminali” continuă în iunie pe CI. Cu peste 380 de cazuri soluţionate şi o rată de succes de 92%, locotenentul Joe Kenda este un expert în domeniul său. În fiecare joi, la 22:30, Kenda şi echipa elucidează cele mai misterioase crime.

În plus, noi episoade din “Soţii ucigaşe” vor fi difuzate pe CI în fiecare marţi, de la 23:30. Serialul prezintă poveştile adevărate ale femeilor care şi-au ucis soţii, ducând prea departe jurământul “până ce moartea ne va despărţi”. Chiar dacă par să aibă totul, de la familii iubitoare la soţi devotaţi şi prieteni apropiaţi, soţiile îşi vor divulga intenţiile criminale şi metodele folosite pentru a-şi ucide partenerii de viaţă.

Noi episoade din “Ucigaşul vorbeşte” vor fi transmise în fiecare luni, la 22:30, pe CI. În fiecare episod, sunt prezentate poveștile unor crime din perspectiva criminalilor. Prin interviuri uimitoare, serialul “Ucigaşul vorbeşte” analizează motivele criminalului și încercările lui de a păcăli poliţia şi judecătorii. Din perspectiva directă a făptaşului, telespectatorii pot afla ce se petrece în mintea unui criminal.

Crime & Investigation Network deschide uşile laboratoarelor de criminalistică, ale sălilor de judecată şi arhivele poliţiei, descoperind adevărul din spatele celor mai scandaloase crime.  Televiziunea CI este disponibilă la UPC şi Romtelecom.

CI - Vanatorul de criminali - Joe Kenda

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending