Connect with us

Grila de programe

Grila de programe și recomandările lunii Aprilie 2022 pentru TV Paprika

Published

on

Foto Credit: TV Paprika

În luna aprilie, la TV Paprika, urmărim emisiuni italienești, de luni până vineri, de la 21:30 (Silvia Collocca: Din Italia, cu dragoste, Arome italiene cu David Rocco, Evadare în Italia cu Gino), Seara fetelor, de la ora 22:30 (Deserturile Nadiyei, Aventură culinară în Statele Unite, Aventură culinară în Asia), dar şi multe premiere ca Paștele cu Mary Berry (weekend-ul de Paşte, de la orele 13:15 şi 22:30).

Bucătarul cel bun şi bucătarul cel rău (Good Chef Bad Chef, Sezonul 11) Premieră: 4 Aprilie, 21:00

Bucătarul şef Adrian Richardson şi nutriţionistul Rosie Mansfield aduc pe micile ecrane un adevărat duel gastronomic prin diferitele stiluri de gătit. Pasiunea lui Adrian pentru minuni culinare extrem de îngăduitoare cu talia se combină cu aprecierea lui Rosie pentru mâncarea sănătoasă, alături de cunoştinţele ei vaste despre alimentele cu efect terapeutic. În cele din urmă, telespectatorii se află în faţa unei adevărate provocări atunci când trebuie să decidă pentru ce preparat să opteze. Emisiunea prezintă ingrediente, reţete şi teme gastronomice care vor oferi inspiraţie pentru bucătarii de acasă, în timp ce îi încurajează pe telespectatori să menţină echilibrul sănătos în regimul lor alimentar.

Advertisement

Deserturile Nadiyei (Nadiya Bakes), Premiera: 5 Aprilie, ora 22:30

Pregătirea prăjiturilor a fost mereu prima dragoste a Nadiyei Hussain, iar acum, când această bucurie este descoperită de tot mai multă lume, ea ne împărtășește rețetele preferate și poveștile ei, aducând garantat zâmbetul pe fața telespectatorilor. Subiectele vor fi vaste: de la prăjiturile festive perfecte și cel mai grozav brownie de ciocolată, până la surprinzătoarele gogoși și cupcakes moi cu căpșuni. Însă vom face cunoștință și cu unii dintre cei mai interesanți brutari și cofetari din Marea Britanie.

Donal: Aventuri în Irlanda (Donal’s Irish Adventure), Premiera: 9 Aprilie, ora 21:00

Faceți cunoștință cu bogățiile necunoscute ale insulei de smarald! Însoțiți-l pe Donal și câinele său fidel, Max, într-o călătorie culinară în Irlanda, și faceți cunoștință cu oamenii, locurile și ingredientele cărora se datorează specificul acestui loc. În fiecare episod, Donal ne prezintă câte o specialitate locală: prepară sandviș cu homar proaspăt pe malurile captivante ale West Cork sau un cocktail cu stridii în orașul pitoresc Galway. Cu șarmul său caracteristic și
pasiunea pentru țara sa și gastronomia acesteia, ne aduce un adevărat festin.

Aventură culinară în Statele Unite (Nadiya’s American Adventure) Premiera: 11 Aprilie, ora 22:30

Nadiya Hussain vizitează America pentru a cunoaște gastronomia locală foarte diversă, în timp ce explorează modul în care mâncărurile naționale se schimbă datorită imigranților. Nadiya îi va purta pe telespectatori prin intersecțiile pline de viață ale Californiei și din New Orleans, gătind din mers și explorând totul, de la restaurantele fast-food de pe malul mării și brutării, până la tacos sau restaurantele specifice Africii de Vest.

Aventură culinară în Asia (Nadiya’s Asian Odyssey), Premiera: 13 Aprilie, ora 22:30

Cea mai populară câștigătoare Bake Off, Nadiya Hussain, s-a născut și a crescut în Marea Britanie, dar familia ei este din Bangladesh. În cadrul emisiunii, simpatica prezentatoare şi chef ne invită într-o călătorie în Thailanda, Cambodgia și Nepal, în timp ce descoperă noi aspecte ale propriei ei identități.

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending