Connect with us

Grila de programe

Grila de programe și recomandările lunii august 2021 pentru postul DIVA

Published

on

Foto Credit: DIVA
Reclame

CĂPITANUL MARLEAU (Sezonul 6, din 30 august, Luni, de la ora 21:00): Cel mai nou sezon al celui mai popular serial de investigație și o doză sănătoasă de comedie, vine la DIVA în august! Sub apariția sa excentrică, Marleau este un detectiv formidabil. Căciula inspirată de Sherlock Holmes, personalitatea, stilul vestimentar, umorul și comportamentul impredictibil, demonstrează că Marleau nu este un detectiv obișnuit. Nu se grăbește când investighează, preferă să se identifice cu procesul și să urmărească neobosită suspecții.

 

HUDSON & REX (Sezonul 3, începe pe 31 august, Marți, de la 21:00, câte două episoade): Două noi episoade cu detectivii favoriți ai publicului sunt difuzate în serile de marți. La aniversarea de trei ani a parteneriatului dintre Charlie și Rex, Charlie își amintește cum un caz de răpire i-a adus împreună. În căutarea unui deţinut periculos care a scăpat, Charlie și Rex sunt ținuți ostatici. Dar, când un pericol mai mare se întrevede, Charlie și cel care îl ține captiv trebuie să colaboreze dacă vor să supraviețuiască.

AVANPOSTUL (Sezonul 3, sâmbăta, de la ora 20:00, două episoade, final de sezon pe 28 august): Finalul de sezon al acestui serial fantasy îi aduce pe Talon și Zed în fața unui adevăr dureros. Tobin se angajează într-o misiune de salvare încununată de succes și armata construită de Yavalla crește pe măsură ce Avanpostul se pregătește de luptă. Talon și Zed găsesc aliați neașteptați când Avanpostul cade. În fața dezastrului iminent, singura șansă este un sacrificiu. Cine va rămâne în viață și care dintre personajele îndrăgite de public vor dispărea ? Aceasta este marea întrebare la finalul sezonului 3.

VARA LUI PATRICK JANE / ÎN MINTEA CRIMINALULUI (4 episoade, de luni până vineri, de la ora 21:00): Un fost medium renunță la iluzii și se alătură Biroului de Investigații din California, în funcția de consultant, pentru a-l găsi pe cel care i-a distrus familia. Patrick Jane continuă să își petreacă vara la DIVA și să aducă episoade foarte intense. În luna lui Gustar, cazurile misterioase continuă cu ultimele trei sezoane, iar sezonul final, cel cu numărul 7, încheie seria începând din 24 august.

CAZURILE LUI RUBY HERRING (Premiera pe 1 august, duminică, de la ora 16:00): O nouă serie de investigații cu o doză de romantism vine la DIVA în august cu trei filme difuzate în premieră în România: Cazurile lui Ruby Herring: Martorul mut pe 1 august, Cazurile lui Ruby Herring: Cu ultima suflare pe 8 august și Cazurile lui Ruby Herring: Predicție, crimă pe 15 august. Când Ruby, jurnalist specializat pe știri, dă peste un caz complicat, ea descoperă o nouă modalitate de a prinde făptașul. Ajutată de un detectiv chipeș, Ruby are parte de o nouă oportunitate în carieră, relatarea infracțiunilor.

 

 

 

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending