Grila de programe și recomandările lunii august 2021 pentru postul E! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Grila de programe

Grila de programe și recomandările lunii august 2021 pentru postul E!

Published

on

Foto Credit: E! Entertainment

Reunion Road Trip (PREMIERA DUMINICĂ, 8 AUGUST, DE LA 23:00): Să înceapă pregătirea pentru călătorie alături de E!, deoarece în august unele dintre cele mai cunoscute personalităţi din televiziunea americană pleacă la drum împreună. Vor trece prin noi aventuri, vor depăna amintiri despre cele mai memorabile momente pe care le-au petrecut și vor discuta cele mai răspândite zvonuri din culisele producțiilor.

BOTCHED (SEZONUL 7 CONTINUĂ DUMINICA, DE LA 22:00): În căutarea perfecțiunii, eforturile unor persoane de a-și schimba înfățișarea, duc uneori la rezultate surprinzătoare. Atunci intervin chirurgii de renume mondial, Terry Dubrow și Paul Nassif. Cunoscuta echipă continuă să sfideze șansele și să repare ce aparent nu poate fi reperat, în al șaptelea sezon ce remediază operații estetice de coșmar, în august, la E!

E! NEWS: DAILY POP (MARŢI-SÂMBĂTĂ, DE LA ORA 13:00): Lasă-i pe Liliana Vazquez, Victor Cruz și Scott Tweedie să adauge savoare zilei tale cu mixul de informații din lumea vedetelor, momente din cultura pop, pe care le vei comenta cu prietenii tăi și interviuri cu vedete în platou.

 

NIGHTLY POP (CONTINUĂ MIERCURI-SÂMBĂTĂ, DE LA 00:00): Atenție Hollywood, Nightly Pop este cu ochii pe tine! Cu cea mai nonconformistă abordare a celor mai ofertante subiecte din cultura pop, emisiunea Nightly Pop livrează cele mai proaspete știri din industria divertismentului. Fără filtru, neașteptate și o idee scandaloase, aici găsiți cele mai importante subiecte de la E!

 

 

 

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending