Connect with us

Grila de programe

Grila de programe și recomandările lunii August 2022 pentru postul DIVA

Published

on

Foto Credit: DIVA

VARA IUBIRII (Duminica, de la ora 16:00)

Și în luna august duminica este ziua dedicată romantismului la DIVA și sunt difuzate filme romantice în premieră. Pe 7 august descoperă Golful scoicilor (Sand Dollar Cove, 2021), pe 14 august vizitează Ferma de nuci pecan (Sweet Pecan Summer, 2021), 21 august prezintă o poveste Într-o vară (One Summer, 2021), iar 28 august încheie vara cu două filme în premieră: Dragoste cu repetiție (Love Strikes Twice, 2021) de la ora 16:00, iar de la 18:00 suntem Cu frâiele în mână (Taking the Reins, 2021).

Hudson şi Rex (Sezonul 4, Marți, 23 august, de la 21:00, două episoade)

Irezistibilul duo de detectivi revine la DIVA cu un nou sezon difuzat în România în premieră! Sezonul 4 din Hudson și Rex aduce noi cazuri, noi provocări și noi aventuri pentru detectivul Charlie Hudson (John Reardon) și partenerul său canin Rex, un câine extraordinar.

Căpitanul Marleau (Sezonul 7, Luni, 29 august, de la ora 21:00)

Serile de luni devin preferatele publicului începând din 29 august pentru că un nou sezon, difuzat în premieră în România, vine la DIVA. În noile episoade ale serialului, difuzate în fiecare seară de luni, de la ora 21.00, extravaganta Marleau desfășoară noi investigații în modul ei unic de analiză a cazurilor, cu înfățișarea neobișnuită, umorul și comportamentul aparent ciudate.

Advertisement

VACANȚA CU INVESTIGAȚII FRANȚUZEȘTI

(De luni până vineri, ora 19:00, până pe 12 august)

DIVA continuă și în luna august Vacanța cu investigații franțuzești, iar ștafeta este preluată de incredibila echipă formată din Astrid și Raphaelle. Raphaelle este impulsivă și intuitivă, pe când Astrid este fragilă, dar o adevărată enciclopedie vie a investigaţiilor. Inițial relația dintre cele două femei este una strict profesională, dar trece rapid și dincolo de munca lor. 

Avanpostul (Sezonul 4, finalul sezonului este pe 4 august)

Noul sezon al serialului fantasy ajunge la final. După noile forțe, dispute și conflicte ce au acaparat și au încercat să dezbine alianțele dintre personaje, ultimul episod aduce o nouă bătălie. Janzo, Wren și Munt încearcă să salveze Kahvi și un nou conducător este ales. 

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending