Connect with us

Grila de programe

Grila de programe și recomandările lunii August 2022 pentru postul E!

Published

on

Foto Credit: E!

Mathis Family Matters (premieră pe 14 August, de la 23:00, două episoade / continuă cu un nou episod în fiecare duminică)

Judecătorul Mathis este faimos pentru că a reprezentat legea la televizor, dar, după cum spune el, „Fără robă, sunt doar un om obișnuit”. Acum își propune să demonstreze acest lucru în noua emisiune Mathis Family Matters, care urmărește viața de la Hollywood a judecătorului și soției sale Linda, împreună cu cei patru copii ai lor (Jade, Camara, Greg și Amir). Plină de distracție, râsete și dragoste, noua serie-documentar invită publicul să descopere carierele, relațiile, personalitățile și dinamica unică a familiei Mathis, în exclusivitate la E!

CELEBRITY GAME FACE (Sezonul 3 continuă duminică, de la ora 22:00)

Urmărește-l pe Kevin Hart pentru că revine în rolul de gazdă a emisiunii Celebrity Game Face și lansează provocări pentru cupluri de celebrități. De la întrebări de cultură generală, la provocări ce le vor testa rezistența fizică, fiecare rundă va dezvălui publicului noi laturi ale personalității lor.

HOLIDAY LIKE A KARDASHIAN (de luni până vineri, de la 22:00 / reluare duminică de la ora 17:00)

Pregătește accesoriile de plajă, cel mai atrăgător costum de baie și crema cu factor de protecție, pentru că E! te poartă în vacanță cu familia Kardashian. Alătură-te lui Kim, Kourtney, Khloe, Kylie și celorlalţi membri pe măsură ce E! va difuza o selecție de
episoade cu vacanțele celebrei familii.

Advertisement

E! News: Daily Pop (continuă marţi – sâmbătă, de la ora 13:00)

Lasă-i pe Liliana Vazquez, Victor Cruz și Scott Tweedie să adauge savoare zilei tale cu mixul de informații din lumea vedetelor, momente din cultura pop, pe care le vei comenta cu prietenii tăi și interviuri cu vedete în platou.

NIGHTLY POP (de miercuri până sâmbătă, de la miezul nopţii)

Atenție Hollywood, Nightly Pop este cu ochii pe tine! Cu cea mai nonconformistă abordare a celor mai ofertante subiecte din cultura pop, emisiunea Nightly Pop livrează cele mai proaspete știri din industria divertismentului. Fără filtru, neașteptate și o idee scandaloase, aici găsiți cele mai importante subiecte de la E!

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending