Grila de programe și recomandările lunii Decembrie 2021 pentru postul DIVA - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Grila de programe

Grila de programe și recomandările lunii Decembrie 2021 pentru postul DIVA

Published

on

Foto Credit: DIVA

FILME DE CRĂCIUN ÎN PREMIERĂ (Marți și vineri de la ora 20:00)

Urmărește DIVA în fiecare zi în luna cadourilor pentru că sărbătorim sezonul festiv în stilul nostru: prin cel mai mare maraton de filme dedicate Crăciunului. Filmele difuzate în premieră marți și vineri sunt: E timpul să venim acasă (7 decembrie), Inelul de Crăciun (14 decembrie), Gala de Crăciun (21 decembrie), Crăciun la conac (28 decembrie), Jocul de Crăciun (3 decembrie), Duet de Crăciun (10 decembrie), Secretul Crăciunului (17 decembrie) și Colindă la Nashville (31 decembrie).

FILMELE DE VINERI NOAPTEA (două filme, vineri de la ora 22:00)

În luna decembrie, filmele de vineri noaptea aduc premiere la DIVA: Te mai măriți cu mine ? și E tare complicat! (3 decembrie), comediile Cum s-o dai să fie bine ? (10 decembrie) și Dacă aș fi… tu ? (17 decembrie), dar și o nouă șansă de a vedea Bărbatul perfect (10 decembrie), Era și timpul! (17 decembrie), Vacanța și Dragoste fără preaviz (24 decembrie), și comedia Surori bune și nebune, urmată de Mickey, ochi albaștri (31 decembrie).

FILME DE CRĂCIUN ÎN PREMIERĂ (Duminica, de la ora 16:00)

Noi filme de Crăciun, difuzate în premieră în România, sunt programate duminica: Nuntă de Crăciun (5 decembrie) despre o nuntă ce nu decurge conform planului, urmat de Gustul Crăciunului (12 decembrie), un film despre deschiderea unui restaurant italian, filmul Un brad și doi îndrăgostiți (19 decembrie) ne arată cum se sărbătorește Crăciunul în Colorado și filmele Casa Crăciunului și Șezi. Stai. Iubește! programate în cea de-a doua zi de Crăciun.

WEEKEND ALĂTURI DE SUFLETE PERECHE (3-5 decembrie, de la ora 16:00)

Ne pregătim de Crăciun cu filme în premieră, între 3 și 5 decembrie. Cele trei premiere sunt: Crăciunul e în fiecare zi (vineri, 3 decembrie) despre o femeie de succes care primeşte o vizită neaşteptată, filmul Haos de Crăciun (sâmbătă, 4 decembrie) unde personajul principal încearcă să convingă o familie ce nu prea se înţelege să arate perfect de sărbători și Nuntă de Crăciun (duminică, 5 decembrie), un film despre Jacquie și Tyler, pe care îi așteaptă o nuntă plină de evenimente memorabile.

WEEKENDUL DE CRĂCIUN

Ultimul weekend al anului vine cu filme de sărbătoare în doză dublă. Sâmbătă, 25 decembrie ne bucurăm de filmul Farmecul Crăciunului, despre jurnalista Caroline care descoperă o nouă perspectivă a Crăciunului alături de Oscar, urmat de Christmas Tree Lane în care Meg vrea să prevină demolarea cartierului ei. Duminică aduce filmele Casa Crăciunului despre doi părinți care își cheamă copiii adulți acasă de sărbători și filmul Șezi. Stai. Iubește! care spune povestea sensibilă a unui adăpost de animale local.

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending