Connect with us

Grila de programe

Grila de programe și recomandările lunii iulie 2021 pentru postul DIVA

Published

on

Foto Credit: DIVA

AVANPOSTUL Sezonul 3 (premiera pe 17 iulie, sâmbăta de la 21:00, două episoade): Vara aduce un nou sezon al serialului Avanpostul, o producție fantasy îndrăgită de fani. Sezonul trei o readuce în atenția publicului pe Jessica Green, în rolul lui Talon, singura supraviețuitoare a clanului Blackbloods. În noul sezon, ea este trădată de propriul neam și încearcă să îmbine moștenirea sa și viața alături de prietenii ei, oamenii. Pe măsură ce află mai multe despre moștenirea genetică, Talon trebuie să distingă adevărul de iluzii și să rezolve un mister din cultura ei.

 

VARA LUI PATRICK JANE (începe luni, 5 iulie, câte 4 episoade, de la ora 21:00, de luni până vineri): Fermecătorul Patrick Jane își petrece vacanța la DIVA. Acesta începe colaborarea cu oamenii legii din California pentru a localiza răufăcătorul care i-a distus familia. Publicul poate revedea tot serialul în vara aceasta. Sezonul 1 începe pe 5 iulie, sezonul 2 se vede din 13 iulie, sezonul 3 continuă din 21 iulie și sezonul 4 debutează pe 29 iulie.

VACANȚA DE VARĂ A LUI MOȘ CRĂCIUN (Luni, 5 iulie – Vineri, 9 iulie, de la ora 14:00, câte două filme pe zi): Filmele festive preferate revin! Moș Crăciun începe vacanța de luni, 5 iulie și aduce cu el câte două filme romantice pe zi, întreaga săptămână: pe 5 iulie urmărim Crăciunul la Plaza și Crăciun la moșia Ashford, pe 6 iulie, Reuniți de Crăciun și În căutarea lui Moș Crăciun, pe 7 iulie suntem invitaţi în Clubul de Crăciun și Cântecul nostru de Crăciun, pe 8 iulie se desfăşoară Operațiunea Crăciunul și Împreună de Crăciun, iar pe 9 iulie avem Un ajutor de Sărbători și Inimi de sărbătoare.

VARA IUBIRII (duminica de la ora 16:00, se termină pe 25 iulie): Este anotimpul perfect pentru a găsi dragostea adevărată! Pentru toţi romanticii, zilele de duminică aduc la DIVA comedii romantice în premieră în România: În Cheia dragostei (4 iulie) facem cunoştinţă cu Maggie, o fotografă reunită cu fostul iubit, Îndrăgostiți la Roma (11 iulie) este inspirat de un film clasic, În inima Texasului (18 iulie) despre antreprenoarea Abby și O vară de vis (25 iulie) cu Debbie Gibson în rolul unui star pop, care vrea să se mute în orășelul natal.

 

 

 

 

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending