Connect with us

Grila de programe

Grila de programe și recomandările lunii iulie 2021 pentru postul E!

Published

on

Foto Credit: E! Entertainment

BOTCHED (Sezonul 7 are premiera pe 11 iulie, de la ora 22:00): În căutarea perfecțiunii, eforturile unor persoane de a-și schimba înfățișarea, duc uneori la rezultate surprinzătoare. Atunci intervin chirurgii de renume mondial, Terry Dubrow și Paul Nassif. Cunoscuta echipă continuă să sfideze șansele și să repare ce aparent nu poate fi reperat, în ce de-al șaptelea sezon ce remediază operații estetice de coșmar, în iulie, la E!

Reality’s Ultimate Countdown: Keeping Up with the Kardashians (în premieră duminică, 4 iulie, de la 23:00): Sunt prima familie a televiziunii și viața lor a ținut în fața televizoarelor publicul din întreaga lume, încă din 2007. Acum este momentul să rememorăm momentele preferate din reality show-ul nostru favorit – Keeping Up With The Kardashians. De la farse amuzante, la conflicte ce au făcut senzație pe internet, începe numărătoarea inversă a celor mai tari 20 de momente cu familia Kardashian.

E! NEWS: DAILY POP (continuă marţi – sâmbătă, de la ora 13:00): Lasă-i pe Liliana Vazquez, Victor Cruz și Scott Tweedie să adauge savoare zilei tale cu mixul de informații din lumea vedetelor, momente din cultura pop, pe care le vei comenta cu prietenii tăi și interviuri cu vedete în platou.

NIGHTLY POP (continuă miercuri – sâmbătă, de la miezul nopţii): Atenție Hollywood, Nightly Pop este cu ochii pe tine! Cu cea mai nonconformistă abordare a celor mai ofertante subiecte din cultura pop, emisiunea Nightly Pop livrează cele mai proaspete știri din industria divertismentului. Fără filtru, neașteptate și mereu puţin scandaloase, aici găsiți cele mai importante subiecte de la E!

 

 

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending