Connect with us

Grila de programe

Grila de programe și recomandările lunii Noiembrie 2021 pentru E! Entertainment

Published

on

Foto Credit: E! Entertainment

We Got Love Teyana & Iman (premiera duminică, 7 noiembrie, de la ora 22:00)

Viața în Atlanta este plină de agitație pentru starurile pop-culture Teyana Taylor și Iman Shumpert. În noua emisiune curajoasă, vedetele Teyana, starul NBA, Iman, alături de prieteni și familie, au parte de provocări în timp ce se ocupă de carierele lor în muzică, sport, modă, afaceri și cea mai importantă, familia. Cu un acces fără precedent în lumea lui Teyana și Iman, este imposibil să prevezi ce te așteaptă când cele două personalități puternice se ciocnesc. Dar un lucru este sigur, totul e din dragoste!

CELEBRITY GAME FACE (SEZONUL 2 ARE PREMIERA PE 7 NOIEMBRIE, DE LA 23:00)

Urmărește-l pe Kevin Hart în luna noiembrie pentru că revine în rolul de gazdă în al doilea sezon al emisiunii Celebrity Game Face și lansează provocări pentru cupluri celebre, toate realizate de la distanță, din casele lor. De la întrebări de cultură generală, la provocări ce le vor testa rezistența fizică, fiecare rundă va dezvălui publicului noi detalii ale personalității lor.

E! NEWS: DAILY POP (continuă de marţi până sâmbătă, de la ora 13:00)

Lasă-i pe Liliana Vazquez, Victor Cruz și Scott Tweedie să adauge savoare zilei tale cu mixul de informații din lumea vedetelor, momente din cultura pop, pe care le vei comenta cu prietenii tăi și interviuri cu vedete în platou.

NIGHTLY POP (de miercuri până sâmbătă, de la miezul nopţii)

Atenție Hollywood, Nightly Pop este cu ochii pe tine! Cu cea mai nonconformistă abordare a celor mai ofertante subiecte din cultura pop, emisiunea Nightly Pop livrează cele mai proaspete știri din industria divertismentului. Fără filtru, neașteptate și o idee scandaloase, aici găsiți cele mai importante subiecte de la E!

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending