Grila de programe și recomandările lunii octombrie 2021 pentru postul DIVA - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Grila de programe

Grila de programe și recomandările lunii octombrie 2021 pentru postul DIVA

Published

on

Foto Credit: DIVA

DETECTIVI PARTICULARI (Sezonul 2, Două episoade, Luni – Vineri, de la 19:00, Finalul pe 7 octombrie):

Luna aceasta îl urmărim în continuare pe Jason Priestley în rolul investigatorului Matt Shade. Proprietarul unei echipe de curse îi angajează pe Shade și Angie, iar ei intră rapid în rol. Angie află ce păstra tatăl ei în depozit. Cei doi ajută și o proprietară care crede că ceva ciudat se petrece în casa ei. Tatăl lui Shade, aflat în pragul pensionării, ajută un proprietar de restaurant implicat într-un caz.

CĂPITANUL MARLEAU (Luni, de la ora 21:00, Finalul pe 4 octombrie):

Cel mai nou sezon alături de îndrăgitul detectiv francez se termină luna aceasta. Ne vom bucura de ultimul episod alături de Marleau, un detectiv formidabil cu o apariție excentrică, comportament impredictibil și personalitate unică. Marleau nu este un detectiv obișnuit, ea investighează în ritmul propriu și urmărește neobosită suspecții.

HUDSON ȘI REX (Sezonul 3, în fiecare Marţi, de la 21:00 câte două episoade. Finalul pe 19 octombrie):

Prinși într-o casă izolată în timpul unei furtuni, Charlie și Rex trebuie să descopere un potențial făptaşi, în timp ce Sarah încearcă să o țină în viață pe gazdă. De asemenea, după ce prietenul lui Jesse dispare, cei doi parteneri descoperă că bărbatul trăia o viaţă dublă. Un magician îşi pierde viaţa în timp ce încearcă un nou truc, iar Charlie și Rex trebuie să privească în spatele iluziilor pentru a descoperi adevărul.

MORGANE, GENIUL INVESTIGAȚIILOR (Joi, de la ora 21:00, Finalul pe 21 octombrie):

Luna aceasta urmărim finalul primului sezon al acestui nou serial de investigații. Vom vedea cum Morgane, o femeie de 38 de ani, mamă singură a trei copii, încearcă să supraviețuiască între doi foști parteneri și numeroasele credite. Așa cum am observat, IQ-ul ei generos nu îi face mereu viața ușoară, până ce un polițist a descoperit abilitățile sale extraordinare și i-a oferit o poziție de consultant.

ASISTENȚI MEDICALI (Sezonul 2, Duminica, de la 20:00. Finalul pe 24 octombrie, cu două episoade):

În acest final de sezon, atât pacienții cât și întregul sistem medical sunt puși la încercare. Astfel, personalul medical al spitalului St. Mary trebuie să lase de o parte propriile probleme și să îi ajute pe cei greu încercați de boli. Grace primește sarcina de a înfrumuseța ultima zi de viață a unui pacient, în ciuda familiei egoiste și a emoțiilor pe care acest moment i le
provoacă.

LEGILE MISTERELOR (Sâmbătă, 16 octombrie şi Duminică, 17 octombrie, de la 12:00):

Bucurați-vă de un weekend plin de aventuri cu Amy, profesoara de literatură care îl ajută pe Detectivul Travis să rezolve cazuri misterioase. În premieră în România, duminică este difuzat filmul Legile misterelor: Un criminal în serie. De asemenea sunt difuzate popularele filme ale seriei ca: Legile misterelor: Piesă mortală, Legile misterelor: Cuvintele ucid, Legile misterelor: Crimă la conferință și Legile misterelor: Educație pentru crimă.

CRĂCIUNUL LA DIVA se lansează duminică, 24 octombrie, la ora 8:00 cu premiere în zilele de marți, vineri și duminică:

Crăciunul începe devreme la DIVA! Urmărește filmele festive preferate, difuzate unul după altul și premierele în România, difuzate marți și vineri de la ora 20:00 și duminica de la 16:00. Printre premiere se numără: Un Crăciun sub stele, Un Crăciun regal, Un Crăciun în viitor, Crăciun la castel și Crăciun în munții Blue Ridge.

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending