Grila de programe și recomandările lunii septembrie 2021 pentru postul DIVA - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Grila de programe

Grila de programe și recomandările lunii septembrie 2021 pentru postul DIVA

Published

on

Foto Credit: DIVA

MORGANE, GENIUL INVESTIGAȚIILOR (Sezonul 1, Premiera joi, 9 septembrie, de la ora 21:00): Un nou serial franțuzesc de comedie și mister vine la DIVA luna aceasta. Morgane este o femeie de 38 de ani și mamă singură a trei copii. Ea încearcă să supraviețuiască între cei doi foști parteneri și numeroasele credite. IQ-ul ei de 160 nu îi face mereu viața ușoară, dar într-o zi un polițist observă abilitățile ei extraordinare și îi oferă un post de consultant. Singura problemă este că lui Morgane nu-i plac deloc polițiștii.

 

DETECTIVI PARTICULARI (Sezonul 1, Premiera luni, 20 septembrie, de la ora 19:00, câte două episoade): Îndrăgitul actor Jason Priestley face echipă cu Cindy Sampson în serialul de comedie și investigații, difuzat în premieră. Priestley îl interpretează pe Matt Shade, un impresar de hochei, care colaborează cu un detectiv particular pentru a investiga circumstanțele suspicioase în care unul dintre clienții săi s-a îmbolnăvit. După acest prim caz, decide să se asocieze cu detectivul particular Angle Everett pentru a continua investigațiile în Toronto.

 

ASISTENȚI MEDICALI (Sezonul 2, Premiera duminică, 5 septembrie, de la ora 20:00): Unul dintre cele mai noi seriale medicale revine la DIVA în septembrie. În noile episoade, spitalul este și mai solicitat când asistenta Kate Faulkner este desemnată șefa departamentului. Problemele se amplifică și Ashley trebuie să trateze un pacient dificil, iar Keon este împovărat cu doi. Nazneen are un șef celebru și Grace se confruntă cu ploșnițe, o femeie abuzată și… un tip fermecător.

 

CĂPITANUL MARLEAU (Luni, de la ora 21:00): Urmărim în continuare noile aventuri ale Căpitanului Marleau, un detectiv formidabil cu un comportament excentric. Felul ei impredictibil și personalitatea extrovertită, alături de umor, o transformă într-o apariție unică. Marleau nu este un detectiv obișnuit, ea investighează în ritmul propriu și urmărește neobosită suspecții.

 

Advertisement

HUDSON ȘI REX (Sezonul 3, Marți de la ora 21:00, câte două episoade): În noile episoade, Charlie și Rex pleacă să investigheze o comunitate izolată, după ce face o descoperire şocantă în tundra din Newfoundland și cei doi suspectează că făptaşul se ascunde chiar printre locuitori. După acest caz, un scafandru este găsit pe mal cu rezerva de oxigen avariată, iar Charlie decide să investigheze chiar în Oceanul Atlantic.

 

FILME ROMANTICE DE TOAMNĂ (Din 5 septembrie în fiecare duminică): Toamna este anotimpul perfect pentru romantism. Filmul premieră în România, Pe tine te-am iubit mereu (5 septembrie) spune povestea lui Elizabeth și planurile ei de logodnă puse sub semnul întrebării. Tot în premieră este difuzat și filmul Cascadele iubirii (19 septembrie) în care Amy, de profesie fotograf, caută cele mai bune imagini la o cabană izolată, unde se îndrăgostește de ghidul local. De asemenea, parte din program fac și filmele îndrăgite de public: Sub soarele toamnei (12 septembrie) și Brioșe cu dragoste (26 septembrie).

 

 

 

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending