Grila de programe și recomandările lunii septembrie 2021 pentru postul E! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Grila de programe

Grila de programe și recomandările lunii septembrie 2021 pentru postul E!

Published

on

Foto Credit: E! Entertainment

Reality’s Ultimate Countdown: BOTCHED (Premiera pe 19 septembrie, de la ora 22:00): Pentru că ne amintim de cele mai bune momente din programele de tip reality, în septembrie emisiunea Reality’s Ultimate Countdown se oprește la Botched. Terry Dubrow și Paul Nassif comentează cele mai solicitante douăzeci de cazuri, greu de privit. De asemenea, sunt aduși pe micile ecrane și pacienții care doresc să arate ca vedetele și nimic nu le poate sta în cale. Așa că așezați-vă comod și pregătiți telecomanda, pentru că cele mai impresionante momente din Botched sunt la E!

2021 MET GALA: LIVE FROM E! (Marţi, 14 septembrie de la ora 21:00): Cea mai importantă noapte din industria modei începe la E! cu Live From E!, emisiune ce va cuprinde cele mai multe momente de la eveniment, relatate de Karamo, Zanna Roberts Rassi, Nina Parker, Brad Goreski, Naz Perez, Phillip Picardi și June Ambrose.

 

E! Live From The Red Carpet: The 2021 Primetime Emmys (în direct în noaptea de duminică spre luni, 19 septembrie, de la ora 01:00 şi în reluare luni, 20 septembrie, de la 21:00): Ocupă-ți locul din primul rând alături de E! la cele mai importante premii din industria televiziunii, Premiile Emmy. Tot ce trebuie să faci este să te relaxezi și să urmărești cum cele mai importante staruri din industrie pășesc pe covorul roșu, gata să impresioneze. Fiți pregătiţi pentru o noapte de neuitat cu cele mai bune momente pe care televiziunea le are de oferit.

 

Botched (sezonul 7 continuă duminica, de la ora 22:00, final de sezon pe 12 septembrie): În căutarea perfecțiunii, eforturile unor persoane de a-și schimba înfățișarea duc uneori la rezultate surprinzătoare. Atunci intervin chirurgii de renume mondial, Terry Dubrow și Paul Nassif. Cunoscuta echipă continuă să sfideze șansele și să repare ce aparent nu poate fi reparat, în ce de-al șaptelea sezon ce remediază operații estetice de coșmar, în septembrie, la E!

 

E! NEWS: DAILY POP (continuă marţi – sâmbătă, de la ora 13:00): Lasă-i pe Liliana Vazquez, Victor Cruz și Scott Tweedie să adauge savoare zilei tale cu mixul de informații din lumea vedetelor, momente din cultura pop pe care le vei comenta cu prietenii tăi și interviuri cu vedete în platou.

Advertisement

 

NIGHTLY POP (de  miercuri până sâmbătă, de la 00:00): Atenție Hollywood, Nightly Pop este cu ochii pe tine! Cu cea mai nonconformistă abordare a celor mai ofertante subiecte din cultura pop, emisiunea Nightly Pop livrează cele mai proaspete știri din industria divertismentului. Fără filtru, neașteptate și o idee scandaloase, aici găsiți cele mai importante subiecte de la E!

 

 

 

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending