Connect with us

Grila de programe

Grila de programe și recomandările lunii Septembrie 2022 pentru postul E!

Published

on

Foto Credit: E!

Celebrity Game Face (Sezonul 3 continuă duminica de la ora 22:00)

Urmărește-l pe Kevin Hart pentru că revine în rolul de gazdă al emisiunii Celebrity Game Face și lansează provocări pentru cupluri de celebrități. De la întrebări de cultură generală, la provocări ce le vor testa rezistența fizică, fiecare rundă va dezvălui publicului noi laturi ale personalității lor.

Live From E! EMMYs 2022 (În premieră marţi, 13 septembrie, de la 22:00)

Ia loc în primul rând pentru că E! te va purta în inima celor mai importante premii din industria televiziunii, Premiile Emmy! Când toate starurile tale preferate au răspuns afirmativ invitației și sunt îmbrăcate pentru a impresiona, tot ce trebuie să faci este să te relaxezi și să te bucuri de spectacol. Pregătește-te pentru o seară memorabilă cu tot ce are televiziunea mai bun de oferit, alături de E!

Mathis Family Matters (continuă duminică, de la ora 23:00)

Judecătorul Mathis este faimos pentru că a reprezentat legea la televizor, dar, după cum spune
el, „Fără robă, sunt doar un om obișnuit”. Acum își propune să demonstreze acest lucru în noua emisiune Mathis Family Matters, care urmărește viața de la Hollywood a judecătorului și soției sale Linda, împreună cu cei patru copii ai lor (Jade, Camara, Greg și Amir). Plină de distracție, râsete și dragoste, noua serie-documentar invită publicul să descopere carierele, relațiile, personalitățile și dinamica unică a familiei Mathis, în exclusivitate la E!

E! NEWS: DAILY POP (continuă marţi – sâmbătă, de la ora 13:00)

Lasă-i pe Liliana Vazquez, Victor Cruz și Scott Tweedie să adauge savoare zilei tale cu mixul de informații din lumea vedetelor, momente din cultura pop, pe care le vei comenta cu prietenii tăi și interviuri cu vedete în platou.

Advertisement

NIGHTLY POP (continuă miercuri – sâmbătă, de la 01:00)

Atenție Hollywood, Nightly Pop este cu ochii pe tine! Cu cea mai nonconformistă abordare a celor mai ofertante subiecte din cultura pop, emisiunea Nightly Pop livrează cele mai proaspete știri din industria divertismentului. Fără filtru, neașteptate și o idee scandaloase, aici găsiți cele mai importante subiecte de la E!

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending