Connect with us

Grila de programe

Grila de programe și recomandările lunii Septembrie 2022 pentru TV Paprika

Published

on

Foto Credit: TV Paprika

La drum cu Gordon, Gino şi Fred (Gordon, Gino and Fred’s Ultimate Road Trip S3) Premiera: 03 Septembrie, de la ora 16:30

Gordon, Gino și Fred pornesc într-o nouă aventură culinară. De data aceasta, invită telespectatorii într-o călătorie grecească pe minunatele insule și în orașul istoric al Atenei. Cei trei fac turul insulelor grecești cu vaporul, participă la o competiție de jet ski și scufundări printre epave. Călătoria cu atmosferă de vacanță este condimentată și de data aceasta cu tachinări și evident, gustări delicioase.

Campionatul deserturilor – Australia (The Great Australian Bake Off S5) Premiera: 05 Septembrie, de la ora 22:00

În emisiunea Campionatul deserturilor – Australia, care a fost realizată după apreciatul show britanic, 12 cofetari se vor strădui să rezolve sarcinile dificile cu speranța de a câștiga titlul de „Cel mai bun cofetar amator al Australiei”. În cursul competiției, concurenții vor trebui să facă față la 30 de provocări, în timp ce juriul le va urmări orice mișcare. Cuptoarele se vor înfierbânta, iar pe măsură ce concurenții își vor lua șorțurile și își vor ocupa locul în cortul Cofetarilor Australieni, competiția va deveni tot mai acerbă. Vor fi necesare toate cunoștințele și capacitățile creative ale entuziastei echipe a cofetarilor amatori pentru a câștiga titlul de „Cel mai bun cofetar amator al Australiei”.

Campionatul deserturilor: Înfruntarea maeştrilor patiseri (Bake Off – The Professionals S3-4) Premiera: 05 Septembrie, de la ora 23:15

Noua producție a realizatorilor „Campionatul deserturilor” îi aduce în lumina reflectoarelor pe cofetarii profesioniști ca să-i găsească pe cei mai buni dintre cei mai buni. Emisiunea ne introduce într-o lume în care cofetarii lucrează cu precizia chirurgilor, cunoștințele chimiștilor și cu creativitatea artiștilor. În cadrul competiției se prezintă 15 echipe formate din trei cofetari care își măsoară abilităţile în etape de calificare caracterizate de presiune maximă și dramatism, iar juriul urmăreşte de-aproape fiecare mișcare. Cofetarii proveniți din cele mai diverse locuri trebuie să colaboreze cu coechipierii ca să creeze torturi, prăjituri și dulciuri uimitoare, luptând pentru un loc în marea finală și pentru câștigarea competiției.

Campionatul deserturilor – Noua Zeelandă (The Great Kiwi Bake Off) Premiera: 19 Septembrie, de la ora 22:00

În episoadele Campionatul deserturilor – Noua Zeelandă, emisiune inspirată din popularul format britanic, 10 cofetari amatori entuziaști își propun să rezolve sarcinile dificile cu speranța de a câștiga titlul de „Cel mai bun cofetar amator”. În cadrul provocărilor, concurenții trebuie să-și demonstreze abilitățile, de la prepararea fursecurilor, coacerea pâinii și plăcintelor până la crearea tortului pavlova. Oare cine se va descurca cel mai bine ?

Facebook Comments Box
Advertisement
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending