Connect with us

Emisiuni

GRILA DE TOAMNA | Cele mai tari seriale vin la Euforia TV

Avatar

Published

on

Euforia TV  începe programele toamnei cu debutul unui serial de excepţie, difuzat în premieră în România, Răzbunare (Revenge) sezonul II, de luni până joi, de la ora 21:00, urmând ca la sfârşitul lunii septembrie postul să difuzeze două filme clasice de referinţă în cinematografie:  Duminică 29 septembrie, de la ora 20:00: Cleopatra (1963).

Duminică 06 octombrie, de la ora 20:00: “Sunetul muzicii” (Sound Of Music, 1965).

Din 12 octombrie începe “Prodanca şi Reghe: afaceri de familie” al patrulea sezon al reality show-ului deja consacrat, care se va difuza în fiecare sâmbătă şi duminică de la ora 20:00 (episoade noi) şi de luni până joi de la ora 20:00 (episoadele din weekend în reluare).

Din 14 octombrie Euforia TV difuzează, în premieră în Romania, “Menajere ambiţioase” (Devious Maids), o producţie 2013, de luni până joi de la ora 22:00: “Devious Maids” s-a lansat în Statele Unite în această vară şi prezintă vieţile menajerelor din casele familiilor bogate din Beverly Hills. Fiecare pare hotărâtă să treacă peste orice barieră pentru a urca pe scara socială şi din acest motiv viaţa lor va suferi complicaţii de tot felul.

Din 16 octombrie  începe “White Collar – Hoţul fermecător”, o producţie americană de megasucces ale cărei filmări au început în 2009 şi continuă şi în prezent, cu al cincilea sezon. Euforia TV începe să difuzeze din 16 octombrie primul sezon, în premieră în România, de luni până joi de la ora 21:00. Neal Caffrey (Matt Bomer) este un hoţ de opere de artă care evadează din închisoare după patru ani, decis să îşi găsească iubita pentru că are motive serioase să creadă că viaţa ei este în pericol. Încolţit de poliţistul care l-a capturat şi prima dată, Peter Burke (Tim DeKay) decide să colaboreze cu autorităţile în schimbul libertăţii. Astfel, este nevoit să poarte mereu o brăţară la picior cu care poate fi localizat. Cu toate acestea, nu renunţă la planul lui de a o găsi pe Kate, marea lui iubire.

 

Comentarii

comments

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending