GRILA DE TOAMNĂ DIGI FILM: Unbroken, Furious 7, The Hunger Games sau Fifty Shades of Grey - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Grila de programe

GRILA DE TOAMNĂ DIGI FILM: Unbroken, Furious 7, The Hunger Games sau Fifty Shades of Grey

Published

on

Digi Film lansează grila de toamnă ce aduce premiere TV de excepție: ”Unbroken” „Furious 7”, „The Hunger Games: Mockingjay”, „Allegiant”, „Fifty Shades of Grey”, „The Theory of Everything” și “Lethal Weapon”, un serial de top. 
În premieră în România, serialul american “Lethal Weapon” (“Armă mortală”) îi va ține pe telespectatori în fața ecranelor cu cele mai recente episoade, la numai o zi după premiera din SUA.

Suspanul, acțiunea și efectele speciale vor fi asigurate de „Jack Ryan: Shadow Recruit” („Jack Ryan: Agentul din umbră”) și „The Hunger Games: Mockingjay” („Jocurile foamei: Revolta”), iar adrenalina și cascadoriile pline de efecte speciale le veți găsi în mult așteptatul „Furious 7” („Furios și iute 7”).

Premierele TV continuă cu povestea extraordinară a unuia din cei mai străluciți oameni de știință ai timpurilor noastre, renumitul astrofizician Stephen Hawking, ecranizată în „The Theory of Everything” („Teoria întregului”).

 

„Seria Divergent: Allegiant”, cea de-a treia parte a seriei Divergent, vine cu scene spectaculoase în care pericolul şi acţiunea ating cote maxime, iar „Fifty Shades of Grey” („Cincizeci de umbre ale lui Grey”) vă va fascina cu o poveste de dragoste neconvențională și îndrăzneață.

Maratonul premierelor începe vineri, 2 septembrie, de la ora 21:45, când va fi difuzat ”Unbroken” (”De neînvins”), o poveste despre curaj și speranță, în regia Angelinei Jolie-Pitt.

 

Vineri, 9 septembrie, de la 22:00, puteți urmări ”Ex Machina”, o dramă science fiction care pune în joc granița dintre uman și artificial. Iar acțiunea vine în forță duminică, 11 septembrie, de la ora 20:00, cu ultima parte a filmului „Furious 7” („Furios și iute”).

Advertisement

„The Theory of Everything” („Teoria întregului”), povestea impresionantă a renumitului astrofizician Stephen Hawking, poate fi urmărită vineri, 16 septembrie, ora 22:15.

 

Duminică, 18 septembrie, de la ora 20:00, filmul „Divergent series: Allegiant” („Seria Divergent: Allegiant”), a treia parte din seria Divergent, va putea fi vizionat în premieră la o televiziune din România, doar la Digi Film!

Seria premierelor TV continuă la Digi Film cu producția „Fifty Shades of Grey” („Cincizeci de umbre ale lui Grey”), ce va fi difuzat duminică, 18 septembrie, de la ora 21:40.

 

Suspansul și acțiunea intră în scenă duminică, 25 septembrie, de la 20:00, cu ultima parte a seriei „The Hunger Games: Mockingjay” („Jocurile foamei: Revolta”).

“Lethal Weapon” (“Armă mortală”) serialul fierbinte, difuzat la o zi după premiera americană, aduce pe micile ecrane acțiune, suspans și farmec insolit. Serialul este inspirat din filmele deja clasice cu Mel Gibson și Danny Glover: un polițist care caută pericolul cu lumânarea devine partenerul unui ofițer căruia medicul i-a recomandat să nu se expună stressului. Evident, nu e cea mai fericită combinație pentru niciunul dintre ei – dar, cumva, funcționează! Primul episod va putea fi urmărit, în premieră națională de televiziune, numai pe Digi Film, din 23 septembrie, la ora 20:00. Serialul va fi difuzat în fiecare vineri, de la ora 20:00.

 

Advertisement

Acestea sunt doar câteva dintre titlurile lunii septembrie. ”I Am Wrath” (“Ora răzbunării”),”Teenage Mutant Ninja Turtles” (“Țestoasele Ninja”),”The Salvation” (”Pământul făgăduit”),”Transcendence” (“Transcendence: Viață după moarte”) și multe altele fac din septembrie o lună cu adevărat de excepție pentru telespectatorii Digi Film!

 

PREMIILE RADAR DE MEDIA 2016: Tu alegi castigatorii. Voteaza-ti aici favoritii 🙂

Foto Credit: playbuzz.com 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending