Connect with us

ALL MEDIA

Grila de toamnă TVR 3 lansează ,,Vocea populară” (galerie foto)

Published

on

 

TVR 3, singurul canal de profil regional cu acoperire naţională, lansează, odată cu grila de toamnă, o provocare: Concursul naţional de interpretare a cântecului popular românesc Vocea Populară 2010. Emisiunea – concurs va fi transmisă de luni până vineri în intervalul orar 20.00 – 21.30 şi va implica TVR Bucureşti, TVR Cluj, TVR Craiova, TVR Iaşi, TVR Timişoara, în parteneriat cu Societatea Română de Radiodifuziune.

Cine-i şefu? debutează în platoul TVR Bucureşti în această duminică, de la ora 17.00. Emisiunea Cine-i şefu? Este primul talk-show din România fără moderator şi include de data aceasta, în mod special, cinci invitaţi din Moldova, Oltenia, Banat, Ardeal şi Muntenia.

Regional Cafe , transmis de luni până vineri, de la ora 7.00, un matinal dedicat tuturor românilor, însă transmis în direct, pe rând, din Cluj, Iaşi, Craiova, Bucureşti, Timişoara, telespectatorii avand posibilitatea de a urmari rubrici la ora fixa de la fiecare dintre gazde.

Telejurnalul Regional va difuza ştiri din toate zonele ţării, de luni până vineri de la ora 15.00 şi seara, de la ora 21.30.

Între 16.00 si 18.00, zilnic, de luni până vineri, Regionalia oferă telespectatorilor TVR 3 un magazin complet de actualitate . În cele două ore de emisie, fiecare regiune va interacţiona cu cel puţin alte trei regiuni pentru a prezenta personalităti, evenimente, dar şi retete culinare, bloggeri, leacuri, hapuri şi pilule.

Motorul în doi timpi , altă emisiune nouă, este un program zilnic, de luni până vineri, între ora 19.00 si 20.00. Motorul în doi timpi propune o abordare diferită a actualităţii politice: jurnalişti care cunosc realitatea colegiului unde parlamentarii activează îi vor supune pe aceştia unui tir de întrebări incomode.

Zilnic, de la ora 22.00, TVR 3 vă invita într-un U Campus, o emisiune nouă, ai cărei realizatori vor prezinta realitatea studenţească, dar şi profesorală din cele cinci centre mari universitare ale României.

Pelerinajul de mâine va difuza la TVR 3 reportaje despre cele mai importante locuri de pelerinaj- spiritual, cultural, istoric- de lângă marile noastre oraşe. În prima ediţie, sâmbătă, 30 octombrie, ora 19:00, realizatorii emisiunii Pelerinajul de mâine propun zona Buzăului: mănăstirile Ciolanu, Rătesti, Poiana Mărului, Vulcanii Noroioşi .

Moderatoarea Eda Marcus va prezenta o emisiune nouă pe TVR 3, Regio rock , sâmbăta, de la ora 20:00. Producţia este concepută ca un program muzical ce va cuprinde noutăţile muzicale din toate zonele ţării, cu rock ambiental, hard – rock, balade rock, jazz – rock precum si alte proiecte “fusion”.

Rialiti şoc este încă emisiune nouă, realizată ca o călătorie în imagini prin România profundă. Sâmbătă, ora 21.00, emisiunea Rialiti şoc începe să prezinte România târgurilor vechi, al compartimentului de tren, România invadată de manele, plastic sau telenovele, România chioşcului sau a cârciumii din sat.

TVR 3 păstrează în grilă emisiunile consacrate, realizate în studiourile regionale : Maşina Timpului, Români fără frontiere, Descriptio Moldaviae, Arca lui Peter, Acasă la…, Toţi împreună, E bine să ştii, Alo, România!, Ca la olteni, Vine Cluju’ pe la noi, Spirit şi credinţă, Cap de afiş, Necunoscuţii de lângă noi, Sărbătoare la zi mare.

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ALL MEDIA

GALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA va fi transmisa in direct, joi, ora 21!

Published

on

 

Cel mai mare evenimt media al anului, Gala Premiilor RADAR DE MEDIA 2018 va avea loc, joi, 22 noiembrie, in direct de la ora 21. Transmisia se poate vedea live pe radardemedia.ro, Youtube si Facebook.

Se vor acorda premiile votate de catre publicul cititor dar si o serie de premii speciale. 

Ne vedem joi!

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

PREMIILE RADAR DE MEDIA 2018: Voteaza-ti aici favoritii! Cand va avea loc Gala?

Published

on

 

Gala Premiilor RADAR DE MEDIA 2018, va avea loc, joi 22 noiembrie, la Ambasad’Or Events.

Ceremonia de decernare a trofeelor va fi transmisa in direct incepand cu ora 20:45. Transmisiunea se vede live pe radardemedia.ro, youtube si facebook.

 

Votarea pentru desemnarea castigatorilor se inchide in data de 12 noiembrie, pana atunci puteti sa va votati favoritii aici:

 

STOP VOT!

Castigatorii vor fi anuntati pe 22 noiembrie, ora 21, in direct pe radardemedia.ro, youtube si facebook.

 

Regulament si calendar competitie, aici!

GDPR: Prin exprimarea optiunii de vot, radardemedia.ro nu colecteaza date cu caracter personal! Regulament si calendar competitie, aici!

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

Postul de radio Digi FM a aniversat 3 ani de existenta!

Published

on

Foto Credit: DIGI
 

Ca în fiecare an, de la prima emisie și până acum, echipa matinalului Digi FM, adică Bogdan Miu, Cătălin Striblea, Beatrice Ghiciov și Bogdan Ciuclaru a primit, la aniversarea a 3 ani, vizită binecunoscutului artist: SMILEY.

Păstrând obiceiul, acesta a adus un tort după chipul și asemănarea radioului cu cea mai mare acoperire privată din România, promițând din nou, că o să vină și la aniversarea de 4 ani.

Baloane, artificii, știri cu vești aniversare, cadouri pentru ascultători, super prăjituri și muzică, așa cum numai la Digi FM se poate auzi. Într-o atmosfera de petrecere, întreaga echipă, alături de toți colegii din trust, s-a bucurat de cadourile primite și de prezența lui Smiley, care s-a simțit fix ca „Acasă”. Mai mult decât atât, după ce au ieșit din matinal, Cătălin Striblea și Andrei Maria aka Smiley, au realizat împreună încă o ediție de succes a emisiunii „Oameni de Colecție”.

La 3 ani de la lansare, Digi FM își propune să păstreze tonul prietenos pe care l-a menținut în toată această perioada, să nu întârzie niciodată cu știrile din 30 în 30 de minute și să fie mereu acolo unde contează pentru „Ca să știi.”

Mulțumim tare, Smiley și LA MULȚI ANI, DIGI FM!

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending