GRILĂ. Discovery Channel prezintă în fiecare zi de miercuri emisiuni dedicate proiectelor de amenajare a casei - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Grila de programe

GRILĂ. Discovery Channel prezintă în fiecare zi de miercuri emisiuni dedicate proiectelor de amenajare a casei

Published

on

Discovery Channel sărbătorește inovația și spiritul pragmatic printr-o serie de documentare care te pot ajuta să ai o casă și o curte altfel.

Începând cu 1 aprilie, serile de miercuri sunt dedicate emisiunilor despre construirea și reamenajarea caselor cu ajutorul unor experți pasionați de meseriile lor.

Crezi că doar copiii se pot bucura de o căsuță în copac? Ce zici de o căsuță de cinci stele, cu mai multe dormitoare, dotate cu instalații sanitare și electrice complete? Dacă îți dorești o locuință nonconformistă, dar nu ai suficient spațiu, soluția poate veni chiar de la Pete Nelson, arhitectul perfect, care îți poate construi casa de vis…într-un copac, în mijlocul naturii sau în propria curte. Totul este explicat în cadrul emisiunii Căsuțe în copaci, care este difuzată miercurea, de la ora 20.00.

Dar ce faci când nu vrei să te muți și îți dorești numai să reîmprospătezi puțin design-ul propriei case?

Acryllic Tank Manufacturing (ATM), unul dintre cei mai mari și mai de succes constructori de acvarii din SUA are soluția. Poți aduce o mică parte dintr-un ocean în propria sufragerie. De la corali, la pești exotici și alge colorate, acvariul construit de ATM va deveni cu siguranță centrul de interes al apartamentului sau al casei tale. Urmărește cele mai noi tendințe în materie de acvarii în emisiunea Acvarii la comandă, difuzată miercurea, de la ora 21.00.

Peste toate, ce element atrage interesul unei case din primul moment al vizionării? Cu siguranță, o piscină! Atât din punctul de vedere al design-ului, cât și al pasionaților de înot, Anthony Archer-Wills este expertul care îmbina luxul si ineditul, realizând piscina visurilor tale. Antrenează-ți creativitatea alături de Anthony în emisiunea Maestrul piscinelor, difuzată în fiecare miercuri, de la ora 22.00.

Descrierile detaliate ale celor trei emisiuni pe următoarea pagină!

Comentarii

comments

Pagini: 1 2

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending