Connect with us

Grila de programe

GRILA: Disney Channel a pregătit producţii de top în luna mai cu seriale şi premiere noi!

Published

on

Reclame

Recomandarile DISNEY CHANNEL, in luna mai:

 

ALEX & TRUPA – Premiera Sezonului 3

Alex &Trupa revine la Disney Channel cu noi episoade. Serialul îi aduce în prim plan pe Alex și cei patru prieteni ai săi care încep liceul și au parte de tot soiul de întâlniri, iubiri, cântece și obstacole pe care trebuie să le depășească.

Noi episoade încep de luni, 8 mai, și se difuzează la ora 21 în fiecare zi a săptămânii, de luni până vineri.

 

PREMIERA SEZONULUI 3 DIN CRONICILE EVERMOOR

Descoperiți noi personaje şi mistere în sezonul 3 din Cronicile Evermoor. Serialul continuă povestea începută de mini-seria/filmul din patru părți, Evermoor. Noile episoade captivante încărcate cu și mai mult mister și intrigă ne-o prezintă pe Tara care decide să cerceteze mai adânc secretele din spatele personajelor stranii și sinistre pe care le întâlnește și care își descoperă noile puteri după ce a aflat că ea este Everina Supremă. Pericolul, misterul și intriga încep să se desfășoare la Conacul Evermoor după ce Tara descoperă o tapiserie veche superbă protejată de sinistrele Everine și de formidabila Esmeralda Dwyer care pare determinată să scape cu orice preț de eroină și de familia ei. Tara și Seb își unesc forțele pentru a-și salva noul cămin și viitorul familiei.

Episoade noi încep de luni 22 mai la 19:30.

 

 

NOI EPISOADE DIN MOTAN DEGHIZAT

Serialul animat prezintă povestea unei prietenii neconvenționale între un puști extraterestru cam naiv destinat să salveze universul și o pisică de casă nerăbdătoare, dar arogantă care ar prefera să se salveze pe sine. Gark nu este o pisică adevărată, ci un motan deghizat. El este de fapt un extraterestru mic și albastru deghizat într-un costum de pisică mov. Max este însă un motan adevărat: gras, pufos, galben și mereu răsfățat de Betty, stăpâna lui devotată. Când Gark se prăbușește cu nava lui spațială în garajul lui Betty, el își găsește o casă nouă și formează o prietenie atipică cu Max, care învață repede cum să profite de puterile misterioase de extraterestru ale lui Gark, dar și de felul lui de a fi – drăguț și încrezător. Max adoră să aibă un admirator care ar face orice pentru el, dar curiozitatea extremă a lui Gark și neputința lui de a înțelege viața de pe Pământ îl împing pe Max în afara zonei lui de confort, în aventuri caraghioase și incitante. Chiar dacă stau împreună acasă sau călătoresc prin spațiu și explorează planete noi, instinctele aventuroase ale lui Gark îl vor forța pe Max să devină eroul pe care Gark îl consideră a fi.

Episoade noi începând cu luni, 8 mai, la 16:35 în fiecare zi a săptămânii.

 

 

ELENA DIN AVALOR: NOI EPISOADE

Serialul, a cărui acţiune se petrece pe tărâmul magic Avalor, spune povestea primei prințese cu origini latine – Elena, o adolescentă curajoasă şi dornică de aventură, care după ce şi-a salvat regatul din mâinile unei vrăjitoare rele, devine prinţesă, fiind nevoită să înveţe cum să-şi guverneze ţara, până când va avea vârsta necesară pentru a fi regină. Întâmplările prin care trece Elena o vor face să-şi dea seama că noul ei statut necesită înţelepciune, capacitate de adaptare şi compasiune, caracteristici pe care le are orice lider adevărat.

Poveştile din serial conţin influenţe din culturile latină şi hispanică, prin diversitatea de stiluri arhitecturale, tradiţii, mâncăruri şi obiceiuri prezentate. Latura mistică, mitologia, folclorul şi muzica joacă şi ele un rol important în serial. Astfel, în fiecare episod putem asculta melodii originale într-o multitudine de stiluri latino: mariachi, latin pop, salsa, banda sau hip hop chilian.

Noi episoade din acest serial au premiera în fiecare sâmbătă la ora 11:00

Advertisement

 

DIMINEȚI DE WEEKEND CU EPISOADE NOI

VIATA CA UN JOC – ultimul episod din sezonul 1 se difuzează sâmbătă, 6 mai la 9:30.

COPIII BIONICI – noi episoade din sezonul 4 au premiera în fiecare weekend din luna mai începand cu data de 13 mai la 9:30.

RILEY SI RESTUL LUMII revine cu noi episoade din sezonul 3 în fiecare weekend la 10:30 pe tot parcursul lunii mai.

Continuă premierele din serialul K.C. SUB ACOPERIRE Sezonul 2 în fiecare sâmbătă la ora 10:00 pe tot parcursul lunii mai.

 

 

DISNEY JUNIOR

NOI EPISOADE CU MICUȚA PRINTESĂ., SOFIA I

Haideţi alături de printesa Sofia I şi prietenii săi pentru noi aventuri pline de învăţăminte. Poveştile prezentate în serialul Sofia Intâi au loc în lumea de vis a micuţei Sofia care porneşte în viaţă ca o fată obişnuită. Dar atunci când mama ei se mărită cu regele, este transpusă într-o lume plină de strălucire, dar uneori confuză la castel, alături de casa regală, alaiul fastuos şi noii fraţi vitregi, Amber si James. Sofia Intâi include şi apariţii ale zânelor Fauna, Flora şi Vremefrumoasă (zâne cunoscute din povestea clasică Frumoasa din pădurea adormită de la Disney) în funcţia de directoare ale Academiei Regale Pregătitoare, unde studiază Sofia, alături de alţi prinţi şi prinţese. Vor exista apariţii speciale la diferite evenimente şi din rândul personajelor clasice precum Cenuşăreasa şi alte prinţese Disney.

In fiecare sâmbătă din 13 mai, la ora 12:50

 

Foto Credit: DISNEY CHANNEL

REZULTATE PREMIILE RADAR DE MEDIA 2017 – Etapa preliminară

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending