Connect with us

Seriale

GRILA: Miercuri, Las Fierbinți, Atletico Textila și Jocuri de celebritate aduc comedia și distracția în casele românilor, la PRO TV

Published

on

Reclame

Miercuri, de la 20:30, telespectatorii vor fi cu ochii în patru pentru a găsi spionii din Las Fierbinți, în Atletico Textila echipa se mută în sala de fitness, iar în Jocuri de celebritate se râde în cea mai gălăgioasă sufragerie din România!

 

Astăzi, la 20:30, ajung spionii în Las Fierbinți!

 

Primarul Vasile află o informație extrem de valoroasă mâine, de la 20:30: în Fierbinți sunt spioni! După ce își face griji că toate activitățile ilicite i-ar putea fi descoperite, Vasile apelează la Bobiță și, după ce se asigură că este de încredere, îi face o confidență: „De-aia nu merge țara asta, că oamenii nu-și văd de treburile lor! Nu mai poți să furi un sac cu ciment, o căruță de lemne, că se trezește câte unul să dea cu subsemnatul.”. În timp ce Vasile încearcă să descopere cine este securistul, Brânzoi este pregătit să îi declare război lui Ardiles, despre care crede că i-a furat găinile. Robi nu îl poate ajuta pe Brânzoi cu un raport oficial, pentru că nu are semnalmentele găinilor și nici alte dovezi, iar concluzia polițistului este una simplă: „Uneori, hoții mai și scapă!”.

 

Echipa Atletico Textila e nevoită să renunțe la stadion!

 

De la 21:30, Pompiliu (Florin Călinescu) le dă o veste „minunată” celor din Atletico Textila: echipa de fotbal își mută sediul în sala de fitness, pentru că el a închiriat stadionul vecinilor care vor să facă grătare la iarbă verde! În mulțimea de aparate de forță, Costeluș este în mare pericol să se accidenteze (din nou), iar Bogdan Stelea are o halteră deosebită: pe Vlăduț! Raluca este și ea preocupată, însă nu de fotbal sau de administrarea echipei, ci să îl facă gelos pe Nea Gică, iar amantul pe care îl mituiește să îi intre în joc este Adiță.

 

 

Connect-R, Oana Sârbu, Feli și Doru Todoruț vin la Jocuri de celebritate, de la 22:30!

 

Mâine seară, de la 22:30, telespectatorii sunt invitați la Jocuri de celebritate, pentru a vedea cum se descurcă Connect-R, Oana Sârbu, Feli și Doru Todoruț la probele pregătite de Mihai Bobonete. Oana Sârbu și Connect-R, alături de invitatul lor, fac echipă cu Paul Ipate, iar pe canapeaua opusă, Octavian Strunilă îi are alături pe Feli, Doru Todoruț și invitatul lor. Pentru ce luptă ce doi invitați și cine va reuși să îi ia banii lui Bobonete, rămâne de văzut numai la Pro TV.

 

Foto Credit: PRO TV

REZULTATE PREMIILE RADAR DE MEDIA 2017 – Etapa preliminară

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending