Grila GSP TV va suferi modificari: stiri in direct, emisiune IT si o portie dubla de "Fight news" sunt noutatile postului, incepand cu 2 decembrie - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Grila de programe

Grila GSP TV va suferi modificari: stiri in direct, emisiune IT si o portie dubla de “Fight news” sunt noutatile postului, incepand cu 2 decembrie

Published

on

Ziua de 2 decembrie aduce o serie de modificari in grila de programe a postului GSP TV. Jurnalele de stiri in direct, emisiunea “This is IT” dar si o portie extra de “Fight news” sunt noutatile pregatite pentru telespectatori.

Jurnalele de ştiri  revin, în direct, din doi decembrie, la GSP TV , pentru a ţine telespectatorii la curent cu cele mai noi şi proaspete noutăţi  din lumea sportului.  În  fiecare zi, de luni până vineri, la orele 14.00, 18.00 si 20.30, telespectatorii GSP TV vor urmări, în cadrul ştirilor, declaraţii şi interviuri în exclusivitate ale personalităţilor  implicate în  sportul românesc şi internaţional, reportaje incitante, anchete bine documentate, dar şi  cele mai incendiare acuzaţii şi imagini spectaculoase.

“Mă simt onorat să prezint telespectatorilor GSP TV, tot ce înseamnă sport, competiţii, campionate. Echipa GSP TV îşi propune  să îşi surprindă publicul cu ştiri construite într-o manieră originală”, declară Andrei Iliescu, prezentator GSP TV.

O altă noutate în grila de programe a postului GSP TV este şi emisiunea “This is IT”, prezentată de Alexandru Tălpeanu, în fiecare marţi seară, de la 21.00. Emisiunea doreste sa aduca telespectatorilor toate informatiile de care au nevoie atunci când vor să facă o achiziţie în domeniu şi nu ştiu care e cea mai bună alegere, dar şi să fie la curent cu ultimele invenţii în materie de gadget-uri si IT

Alexandru are 25 de ani, din care aproape zece i-a dedicat calculatoarelor şi gadget-urilor. Este pasionat de tot ce inseamnă IT, infrastructură şi administrare de reţea, iar de şase ani lucrează într-una dintre cele mai mEmisiunea “This is IT” va debuta marţi, trei decembrie, de la ora 21.00,  la GSP TV.

Cristina Dochianu şi Alexandru Ganci, prezentatorii  emisiunii “Fight news”, îi invită pe iubitorii sporturilor de contact şi nu numai,  la o porţie extra de bătăie. Astfel, în fiecare joi seară, de la ora 21.00, înaintea întâlnirilor cu  luptătorii din super Galele de UFC, telespectatorii  GSP TV se vor amuza cu un concurs inedit între doua echipe de vedete şi luptători, căpitani de echipă  fiind Cristina şi Alex. Membrii echipelor  se “bat” între ei, dar nu folosindu-si pumnii şi picioarele, ci doar… degetele, pentru că “ lupta” se va da  pe playstation, în varianta officială a jocului UFC-ului.

Invitaţii primei emisiuni din cinci decembrie, de la ora 21.00, sunt cântăreaţa Xonia, Coiotu  de la formatia Trooper, dar şi doi luptători români de top.

 

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending