Connect with us

Grila de programe

Noua grilă Digi24 aduce, din aprilie, mai multe știri, mai mult dinamism, mai multe dezbateri

Published

on

Foto Credit: DIGI

Noua grilă Digi24 aduce, din aprilie, mai multe știri, mai mult dinamism, mai multe dezbateri

Din aprilie, televiziunea de știri Digi24 își sincronizează grila de programe cu ritmul alert al zilei. Ultimele informații ale orei vor ajunge mai rapid la telespectatori, prin prezentarea neîntreruptă a titlurilor și alertelor de știri. Noua grilă Digi24 acordă mai multă atenție temelor sociale și interacțiunii cu publicul.

Jurnalul de seară” va începe cu două ore mai devreme duminica, respectiv de la ora 19:00. Principalele teme ale discuției de joi seara vor fi difuzate și sâmbăta de la 19:00. Astfel, telespectatorii fideli ai Jurnalului de seară vor avea acces la analiza onestă și pertinentă a subiectelor zilei, de duminică până joi, de la 19:00 la 22:00.

Campaniile sociale Digi24 vor fi însoțite, în fiecare zi a săptămânii, de la ora 13:00 la ora 13:30, de o dezbatere în direct a temelor prezentate. Obiectivul este crearea unui spațiu de comunicare și consultare între jurnaliști, oamenii obișnuiți și autoritățile care le pot influența viața și pot oferi soluții prin exemplele altor comunități.

În fiecare luni, ne întâlnim cu Carla Tănasie, coordonatoarea proiectului “Pacient în România. Claudiu Pândaru, jurnalistul care dă glas comunităților dezavantajate ale României, va fi prezent marțea la Raport de Țară. Miercuri, Sergiu Voicu pune în discuție modelele de succes ale antreprenoriatului românesc, la “România Fast Forward”. Educația e subiectul zilei de joi, într-o dezbatere cu reporterii campaniei “Old school – New School”. Vinerea, ne uităm îndeaproape la problemele cotidiene ale românilor, alături de Teodora Ghenciu, realizatoarea “Plan Detaliu”.

Cele mai spectaculoase momente din emisiunile de weekend, “La volan”, “Tinerețe fără bătrânețe” “În fața ta”,“2.0” și “Sănătatea în bucate” vor fi prezentate și de luni până vineri, de la ora 10:30. De asemenea, aceste emisiuni își modifică durata difuzării în weekend. Noilor emisiuni duminicale lansate în luna martie, Agro Jurnal și Ultraviolet, li se alătură colecția de reportaje românești marca Digi24 Focus România, care va fi difuzată de la ora 18:00. Cinefilii matinali vor putea urmări filmul de la CinemaTePeca și duminica dimineața de la 06:00.

Proiectul de eficientizare a televiziunii continuă

În ceea ce privește actualitatea din țară, aceasta va fi acoperită de cele 18 echipe de corespondenți care vor prelua activitatea asigurată anterior de stațiile regionale (Brașov, Constanța, Cluj-Napoca, Craiova, Galați, Iași, Oradea, Timișoara), după ce Consiliul Național al Audiovizualului (CNA) a aprobat, marți, cererea de încetare a emisiei acestora. În continuare, echipa de management a Digi 24 și cea a Departamentului Resurse Umane îi vor consilia atât pe angajații stațiilor care intenționează să rămână în cadrul companiei, cât și pe cei a căror colaborare cu Digi | RCS & RDS urmează să înceteze.

Pe parcursul ultimelor luni, board-ul editorial al Digi24 și conducerea companiei Digi | RCS & RDS au analizat eficiența proiectului audiovizual Digi24 și a modelului de business în divizia media. Din această analiză a rezultat necesitatea diversificării surselor de venituri pentru postul Digi24, pentru a susține cheltuielile operaționale ridicate, specifice unei stații de știri. De asemenea, board-ul editorial a pus deja în practică o serie de modificări la nivelul programelor și a introdus emisiuni noi din domenii care anterior nu erau explorate suficient.

Fidelă misiunii sale de a informa și inspira publicul, Digi24 va continua să realizeze știri și emisiuni la cele mai înalte standarde etice și profesionale din mass-media, așa cum s-a angajat încă din primele zile ale proiectului Digi24.

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending