Connect with us

Grila de programe

Iată MODIFICAREA din grila PRO TV care va aduce audienţe record!

Avatar

Published

on

Foto Credit: PRO TV

PRO TV facă modificări în grila de programe mai exact în ziua de joi când va difuză două seriale româneşti: Las Fierbinţi şi Atletico Textila.

Noul serial românesc Atletico Textila va debuta joi seara de la ora 21:00 şi vă fi o adevărată “bombă” în audienţe, în condiţiile în care publicul cunoaşte distribuţia. Majoritatea actorilor au performat în show-ul Mondenii de la Prima TV.

Grila.De la comedie la Europa League! Joi, 10 martie, de la ora 20:00, PRO TV a pregătit mixul perfect pentru orice bărbat: umor și adrenalină.

Imediat după Știrile PRO TV, începând cu ora 20:00, un nou episod din sezonul 9 Las Fierbinți aduce râsetele și replicile memorabile în casele tuturor românilor. Celentano va intra din nou în arenă cu ai lui, campionii râsului.

De la 21:00, ai n-ai mingea, tragi la comedie! Primul episod Atletico Textila aduce fotbalul și comedia sub același acoperiș. Echipa din Liga a patra va demonstra imediat că nu e destul să îți placă fotbalul, ci trebuie să și îl joci… bine!

Europa League ne aduce cu picioarele pe pământ și ne arată ce înseamnă fotbalul cu adevărat. De la 22:00, Liverpool intră pe gazon cu Manchester United, într-un meci cât o finală, live de pe Anfield.

Grila PRO TV in ziua de joi

Grila PRO TV in ziua de joi

Comentarii

comments

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending